Lenovo Phab2 Pro akıllı telefonun fiyatında indirime gidildi

Tango akıllı telefon Lenovo Phab2 Pro'nun ABD fiyatında indirim yapıldı.

Akıllı telefon pazarında sunduğu modellerle geçtiğimiz sene adından söz ettiren Lenovo, Phab2 Pro adındaki bir modelini de pazara sunmuştu. Bu akıllı telefon Google tarafından geliştirilen Tango Projesi'nin ürünlerinden birisi olurken, bir çok ülkede de pazara sunulmuştu.

Tango Projesi, Google'ın gerçek dünya ile sanal dünyayı mobil cihazın kamerası üzerinden birleştirilmesi esasına dayanırken, ilk olarak Tango adında bir tablet Google tarafından piyasaya sunulmuştu. Bu cihaz daha çok geliştirici odaklı olurken, Lenovo'nun Phab2 Pro akıllısı ilk tüketiciye yönelik Tango cihazı oldu.

Lenovo Phab2 Pro akıllı telefonun sunulduğu ülkelerden birisi de Amerika Birleşik Devletleri olurken, bu ülkede Lenovo'dan cihazı için indirim geldi. Normal satış fiyatı 499.99$ olan Lenovo Phab2 Pro, firmanın kendi resmi satış sitesi üzerinden 50$ indirim ile şu anda 449.99$'a satın alınabiliyor.

Bu akıllı telefon 6.4" büyüklüğünde dokunmatik ekran içerirken, cihazın ekran çözünürlüğü ise 2560x1440 piksel Quad HD olarak geliyor. Cihazda 4GB sistem belleği yer alıyor ve dahili veri kapasitesi de 64GB olarak belirlenmiş. Ayrıca akıllı telefon Qualcomm tarafından geliştirilen Snapdragon 625 yonga setinden güç alıyor.

Lenovo Phab2 Pro akıllı telefonun arkasında 16MP kamera bulunuyor ve ön kamerada Selfie çekimler için 8MP olarak konumlandırılmış. Batarya 4.050mAh olurken, işletim sistemi de Google Android 6.0.1 Marshmallow olmakta.

Whatsapp