Lenovo Phab 2 serisi, Nougat güncellemesi almayacak

Lenovo bugün gerçekleştirdiği resmi açıklama ile birlikte güncelleme programını duyurdu. Phab2 serisi yayınlanan bu rapora göre merakla beklenilen Android 7.0 Nougat güncellemesini almayacak.

Akıllı telefon pazarının önemli isimleri arasında yer almayı başaran Lenovo firması, gelen resmi açıklama ile birlikte merak edilen sorunun cevabını verdi. Firma tarafından bugün yapılan resmi açıklama ile Phab2 serisinin Android 7.0 Nougat güncellemesi almayacağını açıkladı.


Seri altında Lenovo Phab, Phab Plus, Phab2 ve Phab2 Plus olmak üzere 4 farklı model bulunurken, cihazların Android 6.0 Marshmallow işletim sisteminde kalmasının performans olarak daha iyi bir sonuç ortaya koyacağı belirtildi.


Lenovo Phab ve Phab Plus modelleri Android 5.0 Lollipop güncellemesinde kalacakken, Phab2 ve Phab2 Plus modelinin aldığı son güncelleme de böylelikle Android 6.0 Marshmallow işletim sistemi olacak. Yani cihazlara böylelikle Android 7.0 Nougat güncellemesi sunulmayacak.


Bu haber ardından tablet bilgisayar güncellemelerini de gözden geçiren Lenovo, gerçekleştirdiği açıklama ile birlikte Lenovo Tab3 7 Essential ve Tab3 10 Business Android 7.0 Nougat güncellemesi almayacağını da belirtti. Böylelikle Lenovo Tab3 7 Essential modeli Android 5.0 Lollipop güncellemesinde kalacakken, Tab3 10 Business içinde yayınlanan son güncelleme Android 6.0 Marshmallow olacak.

Bu haberin Lenovo markalı cihaz kullanıcıları tarafından nasıl bir tepkiyle karşı karşıya kalacağı merak edilirken

Whatsapp