Lenovo Phab 2 Pro, Çin'de satışa sunulmaya hazırlanıyor

İlk Tango akıllı telefon yakında satışa sunulacak...

Akıllı telefon pazarının güçlü isimlerinden birisi olan Lenovo, bu sene içerisinde bir çok yeni akıllı telefon modeli sundu ve özellikle de Honor markası altında sunduğu yeni modeller ilgi görürken, ayrıca bu sene içerisinde bazı Phab akıllı telefon modelleri ile de karşımıza gelmişti.

https://www.youtube.com/watch?v=BjlPbqgBSuc

Lenovo'nun sunduğu cihazlardan bir tanesi de Phab 2 Pro olurken, bu akıllı telefon Haziran ayında resmi olarak duyurulmuştu. Google ile işbirliği ile ortaya çıkan bu yeni akıllı telefon Tango desteğine sahip. Daha önce Project Tango ile karşımıza gelen bu teknoloji özellikle de 3D destekli sanal görüntülerin yaratılmasında oldukça başarılı.

Project Tango destekli tablet daha önce Google'dan gelmişti ve Lenovo da Phab 2 Pro adı ile ilk Tango destekli akıllı telefon modoelini sundu.

Bu akıllı telefon şimdi de TENAA'da ortaya çıktı. Çin'de satışa sunulmadan önce cihazların uğradığı önemli sertifikasyon noktalarından olan TENAA'da akıllı telefonun duyurulduğu teknik özelliklere sahip olduğunu görüyoruz.

6" büyüklüğünde ve 2560x1440 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekran ile gelen Lenovo Phab 2 Pro akıllı telefon gücünü ise sekiz çekirdekli işlemcili Qualcomm Snapdragon 652 yonga setinden alıyor. 4GB sistem belleği içeren cihazın dahili veri kapasitesi de 64GB olmakta.

Özellikle arka kamerası ile ön plana çıkan akıllı telefonun bu kamerası 16MP olarak gelirken, ayrıca derinlik için ikinci bir kamera bulunuyor ve bir kamera da hareket algılama için konumlandırılmış. Ayrıca Selfie çekimler için ön kamerası da 8MP olarak yer alıyor.

4.050mAh batarya içeren Lenovo Pah 2 Pro, Eylül ayında ABD'de 499$ fiyat etiketi ile satışa sunulacak ve Çin'de de benzer zamanda satışa çıkması bekleniyor.

Whatsapp