Lenovo Moto Z, Muhteşem Bir Kamera ile Gelebilir

Lenovo’nun yarın gün yüzüne çıkacak akıllı telefonu Lenovo Moto Z'nin kamera özellikleri detaylanıyor.

Çin merkezli üretici Lenovo,  Motorola markasını satın aldıktan sonra bir türlü istediği satış rakamlarına ulaşmayı başaramasa da yeni yatırımlar yapmaya ve yeni modelleri sunmaya devam ediyor. Geçtiğimiz ay yapılan tanıtımla birlikte dördüncü nesil Moto G ailesini duyuran Lenovo, yarın yapacağı tanıtımda da Moto Z ailesini gün yüzüne çıkarmaya hazırlanıyor. 

Bugün Çin'de ortaya çıkan bir görselde Lenovo Moto Z'nin 10x optik zoom özelliğine sahip olacağı internete sızdırıldı. Yayınlanan görselle birlikte,  bir de kısa bir şiirin paylaşıldığı Teaser'da Lenovo Moto Z 2016'nın 10x optik zoom yeteneğine sahip kamera özelliklerine dikkat çekiliyor. 

Paylaşılan görselde ve şiirde,  16 adet Pin'e dikkat çekilmesi,  Lenovo Moto Z'nin arka yüzünde 16 adet Pogo Pin slotu bulunacağı şeklinde yorumlanıyor. Bu durumda Lenovo Moto Z'nin 10x optik zoom yeteneğine bu Pogo Pin bağlantı noktalarına bağlanan modüler aksesuarlar yardımıyla ulaşacağı da dile gelen diğer iddialar arasında yer alıyor. 

Lenovo Moto Z hakkında sızan bilgiler bu kadarla da  sınırlı değil. Yayınlanan yeni teaser görseli Lenovo Moto Z'nin renk seçeneklerini de ortaya çıkarmış oldu. Buna göre ince metal gövdeye sahip olan Lenovo Moto Z Gümüş, Gold ve Rose Gold renk seçenekleri olmak üzere üç farklı renkte satışa sunulacak. 

Paylaşılan Teaser aynı zamanda yarın başlayacak olan Lenovo Tech World etkinliğinde merak konusu haline gelen Lenovo amiral gemisi Moto Z modelinin de tanıtılacağını gösteriyor. 

Whatsapp