Lenovo Kızaklı Yapıya Sahip Bir Telefon Üzerinde Çalışıyor

Lenovo'nun CEO koltuğunda oturun Charnk Cheng Weibo üzerinden yaptığı yeni bir paylaşımla şirketin tamamen çerçevesiz yeni akıllı telefonunu gözler önüne serdi.

Lenovo'nun en yetkili isimlerinden Chang Cheng firmanın yeni cihazları piyasaya sürülmeden önce telefonlar ile ilgili bazı detayları sosyal medya hesapları üzerinden paylaşmaktan kaçınmıyor. Daha öncede Lenovo Z5'in tanıtımının öncesinde cihazla ilgili iddialı sözlerde bulunan Chang Cheng yine duramadı ve Lenovo'nun tamamen çerçevesiz ekranlı yeni akıllı telefonu ile ilgili önemli bir detayı paylaştı.

Resmi Weibo hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Lenovo'nun Honor Magic 2'de göreceğimiz ve daha önce Oppo Find X'de gördüğümüz kızaklı kamera sistemini yeni cihazında kullanacağını açık bir şekilde görüyoruz.

Daha önce Lenovo Z5'de yaşanan bir olayın yeni Lenovo cihazında da yaşanıp yaşanmayacağı şuan bilinmiyor. Smartisan firmasının 1TB hafızaya sahip Nut R1'i piyasaya sürdüğünde Lenovo'nun Lenovo Z5'in 4 TB dahili depolama alanı ile birlikte geleceği söylenmişti. Sonradan ortaya çıkmıştı ki bu 4 TB depolama alanı bulut servisi üzerinden sağlanacaktı. Bu durum birçok kullanıcı üzerinde olumsuz etki yaratmıştı.

Lenovo halen yenilikçi bir şirket olmayı sürdürüyor ve bu tasarımın şirketin bir sonraki amiral gemisinde gerçekten kullanılma ihtimali yüksek gibi görünüyor. Çünkü halihazırda Oppo Find X ve Honor Magic 2 gibi modeller varken bundan sonra firmaların bu tarz tasarımlara yönelecek olması şaşırtıcı bir durum değil. Çentiksiz ekran isteyen kullanıcıların bir hayli ilgisini çeken bu tasarımdaki en büyük düşündürücü taraf kızaklı kamera yapısı oluyor.

Paylaşılan video'da Lenovo'nun çerçevesiz ekranlı yeni telefonunun ekrana gömülü parmak izi okuyucusuna sahip olacağı görülüyor. Firmaların çentikli ekran yerine tamamen çerçevesiz bu tarz tasarımlara yönelmesi kullanıcılar tarafından olumlu karşılanacaktır. Daha önce Meizu CEO'su yaptığı açıklamada çentikli ekranların çok fazla tutunamayacağını ve firmaların tekrar normal tasarımlara yöneleceğini düşündüğünü belirtmişti.

Whatsapp