Lenovo K8 serisini, Android 8.0 Oreo ile güncelliyor

Lenovo akıllı cep telefonu modelleri K8, K8 Plus ve K8 Note için Android 8.0 Oreo güncellemesi yayınlayacağını ve tarihini açıkladı.

Akıllı telefon sektöründe sene de bir kaç tanıttığı modelle karşımıza çıkan Lenovo firması, en çok satan telefon serisi K8 için kollarını sıvadı. Seri altında yer alan Lenovo K8, K8 Plus ve K8 Note kullanıcılarını ilgilendiren bu haberle birlikte, bu modellerin işletim sistemi güncellemeyle birlikte Android 8.0 Oreo'ya yükseltiliyor.


Çinli Lenovo firmasının sızdırılan planlamasına baktığımızda belirttiğimiz tüm bu modeller, 2018 yılının Temmuz ayı itibariyle Android 8.0 Oreo güncellemesini alacak. Bu sürecin 8-9 aylık bir süreç olması herkesi şaşkına çevirirken, Android yazılım ekibi güncelleme programına sadık kalırsa bu süre içerisinde Android 9.0 işletim sistemini yayınlamış olacak.

Lenovo'nın güncellemeyi yayınlamak için bu kadar bir uzun süre zarfını tercih etmesi oldukça şaşırtıcı karar olarak karşımıza çıkarken, şirketin bu süre zarfında yeni bir cihaz tanıtıp tanıtmayacağı da merakla bekleniliyor.

Gözünü PC sektöründen sonra, akıllı telefonlara dikti


 Çok kısa bir süre içerisinde ucuz ve ucuz olmasına rağmen şık tasarımlı üstün donanımsal özelliklere sahip bilgisayarlarıyla PC sektörünü ele geçiren Lenovo'nın, çok kısa bir süre içerisinde akıllı telefon pazarı içinde önemli hamlelerle karşımıza çıkacağı düşünülüyor. Birçok analiste göre bu hamleler ardından Lenovo sektörde oldukça önemli bir yere merhaba demeyi başaracak.

Whatsapp