Lenovo K8 Plus için Yarınki Duyuru Öncesinde Yeni Bir Tanıtım Görseli Geldi

Lenovo, yarın resmi duyurusu yapılacak olan yeni akıllı telefonu K8 Plus için tanıtımına kısa bir süre kala yeni bir tanıtım görseli daha yayınladı.

Lenovo, K8 Plus akıllı telefonun yarın (6 Eylül) resmi olarak tanıtılacağını doğruladı. Lenovo'nun yarın yapacağı tanıtım etkinliğinin doğrulaması, Çin merkezli şirketin Hindistan kolundan geldi. Lenovo Hindistan'ın resmi twitter hesabı üzerinden paylaşılan görüntüye göre Lenovo K6 Plus, satışa sunulduğunda sadece Flipkart üzerinden satın alınabilecek. 

https://twitter.com/Lenovo_in/status/904941442434338817

Lenovo Hindistan tarafındsn yarın yapılacak tanıtım etkinliği için paylaşılan görüntü, çift arka kamera kurulumunun yanı sıra telefonun arka tarafında yer alacak parmak izi tarayıcı sensörü de doğruluyor. Bunun dışında Lenovo K8 Plus hakkında çok fazla sızıntı ve söylenti ortaya çıkmamıştı. 

Ancak geçtiğimiz at bir benchmark karşılaştırma sitesi üzerinden Lenovo K8 Plus'a ait olduğu iddia edilen bazı teknik özellikler ortaya çıkmıştı. Buna göre Lenovo K8 Plus akıllı telefonun anahtar özellikleri MT6757CD yonga seti (Helio P25) ve 3GB RAM olacak. Bunun yanında cihaz Android 7.1.1 Nougat işletim sistemi ile pazara sunulacak. 

Lenovo K8 Plus'ın Ekrsn boyutu, kamera çözünürlüğü ve batarya kapasitesi hakkında şimdilik elimizde herhangi bir bilgi bulunmuyor. Yarın yapılacak tanıtımla birlikte Lenovo K8 Plus akıllı telefon hakkındaki tüm detayları maxicep.com ana sayfamızda bulabilirsiniz. 

Whatsapp