Lenovo K6 Power akıllı telefon satışa sunuldu

Lenovo'nun kısa süre önce duyurduğu K6 Power modeli pazara çıktı.

Çin'in lider akıllı telefon üreticilerinden olan Lenovo, yeni modellerini pazara sunmaya devam ediyor. Bir yandan Lenovo ismini kullanan firma diğer taraftan alt markası ZUK üzerinden de modeller sunarken, ayrıca bünyesine kattığı Motorola'nın Moto akıllı telefonları da Lenovo çatısı altında pazarda yer almakta.

Lenovo, her dönem yeni modeller duyuruyor ve son olarak gün yüzüne çıkardığı modellerden birisi de Lenovo K6 Power adındaki model oldu. Eylül ayında resmi olarak duyurulan bu akıllı telefon, 6 Aralık tarihinde Çin'in ardından dünyanın en büyük akıllı telefon pazarı olan Hindistan'da raflardaki yerini alacak.

Cihaz Hindistan'ın en önemli online perakende satıcılarından olan Flipkart üzerinden satın alınabilecek. Fiyat ise INR 9,999 ($145) olarak belirlenmiş.

Lenovo K6 Power akıllı telefon 5" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel Full HD çözünürlüğünde dokunmatik IPS LCD ekran ile geliyor. Akıllı telefon gücünü ise 1.4Ghz saat hızında çalışan sekiz çekirdekli işlemcili Qualcomm Snapdragon 430 yonga setinden almakta. Yonga setine bağlı olarak grafik işlemci de Adreno 505 olarak geliyor.

Akıllı telefonun sistem belleği 3GB olarak belirlenmiş ve ayrıca dahili veri kapasitesi de 32GB olarak geliyor. Lenovo K6 Power, Google Android 6.0 Marshmallow mobil işletim sistemi üzerinde çalışırken, ayrıca 13MP arka kamera ve 8MP ön kamera içermekte.

Whatsapp