Lenovo K5 Note akıllı telefon Hindistan pazarında satışa çıkacak

Lenovo, önemli modellerinden K5 Note'u Çin'in ardından bir başka büyük pazarda satışa sunacak...

Lenovo, Çin'in en büyük teknoloji devlerinden ve son dönemde akıllı telefon pazarına da büyük önem verirken, Motorola'yı satın alarak dikkatleri üzerine çekmişti. Ayrıca kendi ismi altında da modeller sunan Çinli firma, diğer taraftan ZUK adındaki bir alt markasını da geçtiğimiz sene içerisinde pazara sunmuştu.

https://twitter.com/Lenovo_in/status/753915319203209216

Lenovo, Ocak ayında yeni akıllı telefon modellerinin duyurusuna başlamıştı ve ilk gelen modellerden birisi Lenovo K4 Note adındaki model olmuştu. Ayrıca şaşırtıcı bir biçimde firma bu akıllı telefonun hemen arkasından da Lenovo K5 Note adı ile bir başka modeli daha satışa sundu.

Lenovo K4 Note'un bu sene sunulduğu akıllı telefon pazarlarından bir tanesi Hindistan olurken, gelen bilgilere göre şimdi de Lenovo K5 Note, Hindistan'da sunulmaya hazırlanıyor. Bilgi ise Lenovo Hindistan tarafından Twitter üzerinden verildi.

Lenovo'nun K5 Note akıllı telefonu 5.5" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel Full HD dokunmatik ekrana sahip. 2GB sistem belleği içeren bu akıllı telefonun ayrıca dahili veri kapasitesi de 16GB olurken, ayrıca sekiz çekirdekli işlemcili MediaTek Helio X10 yonga setinden güç almakta.

Bu akıllı telefon 152 mm x 75.7 mm x 8.49 mm boyutlarında geldi ve 13MP arka kamera içeren cihazın, ön kamerası da 8MP olarak belirlenmiş. Google Android 5.1 Lollipop mobil işletim sistemi üzerinde çalışıyor. Lenovo K5 Note'un arkasında da parmak izi tarayıcısı bulunuyor.

Whatsapp