Lenovo K350T TENAA Sertifikasında Göründü

Lenovo K350T modeli orta seviye özellikleri ve çift arka kamera ile beraber TENAA sertifikasında ortaya çıktı.

Lenovo bu sene K serisi altında yeni telefonlar piyasaya sunmaya devam edecek gibi görünüyor. Ocak ayında, K320T modeli Lenovo tarafından duyurulmuştu. Bundan yaklaşık birkaç hafta önce de Lenovo K520 adında yeni bir orta üst seviye akıllı telefon TENAA kayıtlarında ortaya çıkmıştı. Bugün ise Lenovo K350T adında yeni bir akıllı telefon TENAA sertifikasının listelerinde ortaya çıktı. Cihazın bir çok özelliği ve tasarımına dair önemli detaylarda belli oldu.

Lenovo K320T modeli K520'nin aksine çok daha farklı görünüyor. Yan taraflardan kavisli metal çerçeve arka tarafta cam ile buluşarak üst seviye bir malzeme hissiyatı uyandırıyor.

Lenovo K350T modelinde ortaya çıkan TENAA sertifika listesine göre cep telefonunun 5.72 inç boyutunda HD Plus çözünürlüğünde bir ekran bulunacak. İçerisinde ayrıca 1.5 GHz hızında çalışan sekiz çekirdekli bir işlemci bulunacak. RAM ve dahili depolama alanı tarafında ise 2 GB / 3 GB / 4 GB RAM seçenekleri ve 16 GB / 32 GB / 64 GB dahili depolama alanı seçenekleri cihazda bulunacak.

Arka tarafta yer alan çift kameralar konusunda ise TENAA listesinde bunlardan sadece birinin 8 MP çözünürlüğe sahip olduğu belirtiliyor. Diğer kameranın özellikleri yazmıyor. Ön kameranın ise 8 MP çözünürlüğe sahip olduğu görülüyor. Cihazın bütün donanımına ise 3000 mAh kapasiteli bir pil eşlik edecek.

Lenovo K350T siyah, gümüş, beyaz ve mavi olmak üzere farklı renk seçenekleri ile piyasaya sunulacak. 153,8 × 72,7 × 7,8 mm boyutlara sahip olan cihazın ağırlığı ise 160 g olarak belirtilmiş. Kutudan Android 7.1.1 Nougat ile beraber çıkacak olan Lenovo K350T modelinin Android 8.0 Oreo güncellemesini alması bekleniyor.

Whatsapp