Lenovo K10 Plus Snapdragon 632 İşlemciyle Beraber Geliyor.

Çinli teknoloji devi Lenovo önümüzdeki günlerde K serisine Lenovo K10 Plus ile yeni bir model eklemeye hazırlanıyor.

Lenovo bu ayın başlarında uygun fiyatlı K10 Note modelini duyurmuş ve ardından piyasaya sürmüştü. Şirketin şimdi ise 22 Eylül tarihinde K serisine yeni bir üye ekleyeceği ortaya çıktı. Lenovo K10 Plus adına sahip olan bu model başta Hindistan ve Çin olmak üzere birçok pazarda satışa çıkacak gibi görünüyor.

Ön tarafta 16 MP çözünürlüğünde su damlacığı çentikli kamera ile birlikte gelen telefonda 6. 22 inç boyutunda HD + çözünürlüğünde bir ekran paneli yer alıyor. Arka tarafta kasanın köşesine yerleştirilmiş 13 MP + 8 MP + 5 MP olmak üzere üçlü kamera kurulumuyla beraber gelen telefon sahip olduğu yapay zeka özellikleriyle fiyatına kıyasla kullanıcılara iyi bir deneyim sunacak gibi görünüyor.

Tanıtımına sayılı günler kalan telefonun tasarımıyla beraber bütün teknik özelliklerinin ortaya çıktığını söyleyebiliriz. İçerisinde Snapdragon 632 işlemci, 4 GB RAM ve 64 GB dahili depolama alanı yer alan telefonda ayrıca 4050 mAh kapasiteli bir bataryanın da yer aldığını görüyoruz.

İlk olarak 22 Eylül'de duyurulacağı bilinen telefonun 29 Eylül itibariyle Hindistan pazarı başta olmak üzere satışa sunulacağı belirtiliyor. Şimdilik bu modelin ülkemizde resmi olarak satışa sunup sunulmayacağı bilinmiyor.

Whatsapp