Lenovo, Bir Milyonuncu Moto Z için Kutlama Mesajı Yayınladı

Çinli teknoloji devi Lenovo, üst seviye Motorola akıllı telefonu Moto Z bir milyon satış rakamını geride bıraktı. Lenovo bir milyonuncu Moto Z satışı için kutlama mesajı yayınladı.

Motorola markasını bünyesine kattıktan sonra Moto serisi akıllı telefonlara gözle görülür ivme kazandıran Çin merkezli teknoloji devi Lenovo bugün bir kutlama mesajı yayınladı. Günün ilk saatlerinde şirketten yapılan açıklamaya göre Moto Z akıllı telefon dünya genelinde bir milyon adetlik satış rakamına ulaşmış durumda. Satışların beklenen seviyede yüksek devam etmesinin nedenleri arasında ise bir çok farklı Moto Mods aksesuarların da etkisi olduğu belirtiliyor. 

Hasselblad True Zoom Moto Z akıllı telefona xenon flaş ve 10x optik zoom yeteneği kazandırıyor VR 299.99$ fiyatla satışa sunuluyor. JBL SoundBoost ise telefonun hoparlörüne göre çok daha kaliteli ses veren taşınabilir modüler hoparlör olarak 79.99$ fiyata sahip. Son olarak Moto Insta-Share projektör ise video ve filmleri duvara ya da herhangi düz bir zemine yansıtması sağlıyor ve Moto Insta-Share projektör de Hasselblad True Zoom gibi 299.99$ fiyatla Moto Z sahipleri için modüler aksesuar olarak sunuluyor. 

Moto Z akıllı telefona bataryasından bağımsız olarak yaklaşık 22 saate kadar ek batarya ömrü kazandıran  Incipio offGRID Power Pack batarya kitinin fiyatı ise 59.99$. Moto Style kapaklar ise telefona deri ve ahşap gibi farklı materyallerle farklı bir tasarım havası katmayı sağlıyor. Bu sayede telefonlar görünüm olarak çok daha fazla kişiselleştirilebiliyor. Moto Mods aksesuarları Moto Z akıllı telefonların arkasında bulunan manyetik bağlantı noktaları sayesinde kolayca telefona takılabiliyor. 

Motorola Moto Z serisi, Moto Z, Moto Z Force ve Moto Z Play olmak üzere üç farklı modelden oluşuyor. Ayrıca Verizon için özel olarak üretilen benzer bir model olan Moto Z Droid,Moto Z Force Droid ve Moto Z Play Droid de bu seriye dahil. Tüm bu modeller ayında resmi olarak duyurulmuştu. Ve şimdi tüm Moto Z serisi tatil dönemi öncesinde bir milyon adetlik satış rakamını aşmış durumda. 

Lenovo ve Motorola, Moto Z serisinin yüksek performansı satış grafiğinden oldukça memnun görünüyor. 

 

Whatsapp