Lenovo A6 Note ve Lenovo K10 Note Tasarımıyla Dikkat Çekiyor

Çinli Lenovo'nun yeni orta seviye cihazları A6 Note ve K10 Note resmi tanıtım öncesinde bütün özellikleriyle beraber sızdırıldı.

Geçtiğimiz günlerde Lenovo'nun 5 Eylül'de Hindistan'da düzenleyeceği bir etkinlik ile Lenovo A6 Note ve K10 Note adında iki yeni akıllı telefonunu duyuracağı açıklanmıştı. Şimdi ise şirketin bu iki modeline ait yeni tanıtım görselleri ortaya çıktı.

Daha uygun fiyatlı A6 Note modeline baktığımız zaman ön tarafta 5 MP çözünürlüğünde bir kamera görüyoruz. Arka tarafta 13 MP + 2 MP çözünürlüğünde çift kamera ile beraber gelen telefonda 6.09 inç boyutunda HD + çözünürlüğünde bir LCD ekran yer alıyor.

Hafıza kartı desteğine sahip olan telefon 16 / 32 GB dahili depolama alanı ve 2 / 3 GB RAM seçenekleriyle beraber geliyor. İçerisinde Helio P22 işlemci bulunan Lenovo A6 Note bu sayede günlük olarak birçok işlemi hızlı bir şekilde yerine getirebiliyor. Bütün donanımını 4000 mAh gibi büyük bir pilden besleyen cihazda 10W hızlı şarj özelliği ve microUSB bağlantı noktası yer alıyor.

Diğer taraftan Lenovo K10 Note ise ön tarafta 16 MP çözünürlüğünde bir kamera ve 6.3 inç boyutunda FHD + çözünürlüğünde LCD ekran paneli ile birlikte geliyor. İçerisinde Snapdragon 710 işlemci barındıran cihaz çok daha iyi bir performans sunacak gibi görünüyor.

Arka tarafta f / 1.8 diyafram açıklığına sahip 16 MP ana kamera, f / 2.4 diyafram açıklığına sahip 8 MP telefoto kamerası ve f / 2.2 diyafram açıklığına sahip 5 MP çözünürlüğünde kamera ile birlikte gelen Lenovo K10 Note, 18W hızlı şarj destekli 4050 mAh kapasiteli pil ve Tip-C bağlantı noktasıyla beraber geliyor.

Yapay zeka desteği sayesinde kamera anlamında kullanıcıları memnun edeceği düşünülen K10 Note ayrıca Dolby Atmos desteğiyle de ses anlamında zengin bir içerik sunacak diyebiliriz. Bu hafta içerisinde düzenlenecek olan bir etkinlik ile duyurulması beklenen cihazların oldukça uygun fiyat etiketi ile piyasaya çıkması bekleniyor.

Whatsapp