Lenovo, 6 aylık sürede 3 milyon Moto M akıllı telefon sattı

Lenovo'nun ilgi çeken modellerinden Moto M'in satış rakamları hakkında bilgiler geldi.

Amerika Birleşik Devletleri merkezli köklü cep telefonu operatörlerinden olan Motorola, bir süredir Lenovo çatısı altında mücadelesini sürdürüyor. Her ne kadar bir türlü beklenen satış rakamlarına Motorola ulaşamasa da yeni modeller firmadan gelmeye devam ediyor. Motorola'nın geçtiğimiz sene sunduğu cihazlardan birisi de Moto M oldu.

Orta üst seviye bir model olarak gelen Motorola Moto M geçtiğimiz sene Kasım ayında resmi olarak duyurulmuş ve daha sonra da bir çok ülkede satışa çıkmıştı.

Gelen yeni bilgilere göre Motorola Moto M akıllı telefon şu ana kadar 3 milyon sattı. Resmi kaynaktan gelmeyen bu bilgiye göre Moto M, yaklaşık 6 aydan daha kısa süre içerisinde 3 milyon satış rakamına ulaştı.

Diğer taraftan bu rakamın, firmanın son dönemde orta seviyede elde ettiği, en başarılı satış rakamları olmakta.

Motorola Moto M akıllı telefon, 5.5"büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel Full HD dokunmatik ekrana sahip. 4GB sistem belleği içeren cihazın ayrıca dahili veri kapasitesi de 32GB olarak belirlenmiş. Moto M, gücünü ise sekiz çekirdekli işlemci içeren MediaTek Helio P10 yonga setinden güç alıyor.

16MP arka kamera ve 8MP ön kamera içeren Motorola Moto M'in işletim sistemi Google Android 6.0.1 Marshmallow olurken, ayrıca batarya da 3.050mAh olarak yer alıyor.

Whatsapp