LeEco'nun yeni çift ekranlı bir akıllı telefonu görselleri ortaya çıktı

LeEco yakında Huawei gibi çift arka kameralı akıllı telefon sunabilir...

LeEco, Çin'in en yeni ve dikkat çekici akıllı telefon üreticilerinden bir tanesi, kısa sürede büyük başarı kaydeden firma, sunduğu akıllı telefon modelleri ile anavatanı Çin'de büyük ilgi gördü. Bu sene başında Qualcomm Snapdragon 820 içeren ilk akıllı telefon firmadan gelirken, ayrıca 3.5mm ses girişi içermeyen modellerle de dikkatleri üzerine çekti.

LeEco yeni akıllı telefon modelleri üzerinde çalışmalarını sürdürüyor ve bunlardan bir tanesi de çok yakında gün yüzüne çıkabilir. Bu yeni akıllı telefonun bazı görselleri ortaya çıkarken, özellikle de arka kamerası ile dikkatleri üzerine çekiyor. Ayrıca kameranın altında parmak izi tarayıcısı da bulunmakta.

Bu sene bazı firmalar özellikle de Huawei, çift arka kamera içeren modellerle kendilerini gösterdiler. Ayrıca Apple'ın Eylül ayında sunacağı akıllı telefon modellerinden bir tanesi olarak da iPhone 7 Plus'ın çift arka kamera ile sunulabileceği iddia edilmekte.

LeEco'nun geçtiğimiz ay LeEco LEX720 adındaki bir akıllı telefonu AnTuTu'da ortaya çıkarken, ayrıca cihazın bazı teknik özellikleri de ortaya çıkmıştı. Baktığımızda 1920x1080 piksel Full HD çözünürlükte dokunmatik ekrana sahip olan akıllı telefon 4GB sistem belleği içeriyor ve ayrıca 32GB dahili veri kapasitesine sahip.

Yeni akıllı telefonun yonga seti ise Qualcomm'un kısa süre önce duyurduğu Snapdragon 821 yonga seti olurken, bu yonga seti, Snapdragon 820'ye göre daha yüksek işlemci ve grafik işlemci saat hızına sahip. 

Whatsapp