LeEco'nun yeni akıllı telefonu dengeleri sarsmaya hazırlanıyor

Çinli LeEco, bu sene 8GB RAM içeren akıllı telefon ile adından söz ettirecek...

Akıllı telefon pazarı büyük bir hızla gelişmeye devam ediyor. Donanım yönünden sunulan cihazlar, bir önceki seneye göre çok daha güçlü yonga seti, daha yüksek RAM, daha iyi kamera, daha başarılı batarya performansı ile gelirken, özellikle de Çinli firmaların yükselişi sürmekte.

Sistem belleği açısından baktığımızda ise üst seviyede 4GB RAM neredeyse standart hale gelirken, bazı akıllı telefon modelleri 6GB sistem belleği ile sunuldular bile. Çinli yeni akıllı telefon üreticilerinden olan LeEco ise bu seviyeyi bir adım daha öteye taşımaya hevesli.

Aslında LeEco son dönemde oldukça adından söz ettirirken, bu sene başında Qualcomm Snapdragon 820 içeren ilk akıllı telefon LeEco'dan gelmişti. Ayrıca kısa süre önce bazı yeni modeller daha sunan firmanın, Le 2, Le 2 Pro ve Le Max 2 ile gelen cihazları 3.5mm ses çıkışı olmadan pazara sunulmuşlardı.

Gelen yeni bazı iddialara göre LeEco, bu sene yeni bir cihaz ile tüm dikkatleri üzerine çekebilir. Bu yeni akıllı telefonun Qualcomm Snapdragon 821 yonga seti içereceği kaydediliyor ve sistem belleğinin 8GB olarak yer alacağı belirtilmekte. Büyük ihtimalle yeni cihaz Le Max 2 Pro adı ile gelebilir.

Henüz akıllı telefonun diğer donanım özelliklerinin ne olacağı yönünde kesin bilgiler bulunmazken, üst seviye olacağını belirtelim. İlerleyen günlerde çok daha detaylı bilgilerin gün yüzüne çıkacağını tahmin ediyoruz.

Whatsapp