LeEco'nun ilk Snapdragon 823 içeren akıllısı benchmark sonuçlarında göründü

LeEco, ilk SD820 modelinin ardından şimdi de ilk SD823 içeren modeli sunmaya hazırlanıyor.

Akıllı telefon pazarında son dönemde dikkat çeken LeEco, en yeni firmalardan bir tanesi ve ilk cihazlarını geçtiğimiz sene pazara sunmuştu. Bu seneye de hızlı giriş yapan firmanın yeni akıllı telefon modelleri LeEco Le 2, Le 2 Pro ve Le Max 2 adları ile geldi ve 3.5mm ses çıkışı içermeyen modeller oldular.

Bunlar arasında yer alan LeEco Le Max 2 ise bu sene başında Ocak ayında ABD, Las Vegas'ta düzenlenen CES 2016, Tüketici Elektroniği Fuarı'nda Qualcomm tarafından Snapdragon 820 yonga seti içeren ilk akıllı telefon modeli olarak duyurulmuştu.

Görülen o ki LeEco, Qualcomm'un Snapdragon 823 yonga setine sahip bir modeli de ilk olarak duyurmayı planlıyor. Bu yeni akıllı telefon AnTuTu sonuçlarında ortaya çıkarken, ayrıca akıllı telefona dair bazı teknik özellikler de gün yüzüne çıkıyor.

Baktığımızda, LeEco'nun yeni akıllı telefonu LEX720 model numarasına sahip ve 4GB sistem belleği içerirken, akıllı telefonun dahili veri kapasitesi de 64GB olmakta. Akıllı telefonun arkasında 16MP kamera yer alıyor ve ayrıca Selfie kamerası da 8MP olarak belirlenmiş.

Yeni LeEco LEX720 akıllı telefonun yonga seti ise Qualcomm MSM8996pro olarak görünürken, bu model numarası Qualcomm'un yeni Snapdragon 823 yona setine ait. Cihazın ekran çözünürlüğünün ise 1920x1080 piksel Full HD olduğu görülüyor, ancak ekran büyüklüğünün ne olduğuna dair henüz bilgi bulunmamakta.

Whatsapp