LeEco'nun hedefinde bu sefer de Apple'ın AirPods'u var

LeEco, yeni akıllı telefonunun duyurusu öncesinde Apple'a gönderme yapmaya devam ediyor...

LeEco, Çin'in yeni ve ilgi çeken akıllı telefon üreticilerinden birisi ve bu sene de üst seviye donanım özellikleri içeren modelleri ile dikkat çekerken, çok yakında yeni bir amiral gemisi modeli ile karşımıza gelecek.

Firma 21 Eylül tarihinde bir etkinlik düzenleyecek ve bu etkinlikte de LeEco Le Pro 3 adındaki akıllı telefonun resmi olarak tanıtılması bekleniyor. Bu yeni akıllı telefonun iki farklı versiyon olarak geleceği kaydedilirken, üst versiyon 8GB sistem belleği içerecek ve ayrıca Qualcomm'un önceki versiyona göre daha yüksek işlemci ve saat hızı içeren Snapdragon 821 yonga setinden güç alacak. Ayrıca bataryası da 5.000mAh gibi oldukça yüksek kapasite ile geliyor.

Geçtiğimiz gün LeEco, Apple'ı hedef alırken, firmanın sunduğu bazı yeniliklerle alay ederken, şimdi de hedefinde Apple'ın iPhone 7 etkinliğinde duyurduğu AirPods adındaki kablosuz kulaklıklar var. 

LeEco, yeni akıllı telefonunun Continual Digital Lossless Audio (CDLA) adındaki teknolojine sahip USB Type-C destekli kulaklıklar ile sunulacağını ifade ediyor. Bu da iPohne 7 modeller gibi LeEco Le Pro 3'ün 3.5mm kulaklık girişine sahip olmayacağı ve yeni kulaklıkların USB Type-C üzerinden cihaza bağlanacağı anlamına geliyor. 

Üst seviye versiyon LeEco Le Pro 3 ayrıca 5.7" büyüklüğünde Quad HD ekran, 256GB dahili veri kapasitesi, 12MP çift arka kamera, 16MP arka kamera özellikler içerirken, daha düşük versiyon ise 5.5" büyüklüğünde Full HD ekran, 6GB sistem belleği, 128GB dahili veri kapasitesi, 16MP arka kamera, 8MP ön kamera, Qualcomm Snapdragon 821 yonga seti, 4.070mAh batarya ile sunulacak.

Whatsapp