LeEco Pro 3 8GB RAM ve 256GB Depolama ile Geliyor

Çin merkezli üreticinin yeni amiral gemisi çok daha güçlü donanım özellikleri ile geliyor.

Sunduğu üst seviye donanım özelliklerine sahip güçlü akıllı telefonları ile dikkat çeken Çin merkezli akıllı telefon üreticisi LeEco, Yeni amiral gemisi ile sektör standartlarının bir hayli üzerine çıkmaya hazırlanıyor. İnternete sızan yeni bilgilere göre LeEco Pro 3 akıllı telefonunu duyurmaya hazırlanan Çin merkezli üretici, bu cihazını iki farklı donanım özellikleri piyasaya sunacak. 

Son günlerde gelen bilgilere göre Çin merkezli üreticinin LeEco Pro 3 adıyla Snapdragon 821 yonga seti ve 6GB RAM'e sahip gibi özelliklere sahip yeni bir amiral gemi akıllı telefon üzerinde çalıştığı biliniyordu. Bugün gelen yeni bilgilerde ise LeEco Pro 3'ün 8GB RAM ve 256GB dahili depolama alanına sahip ikinci bir versiyonu daha olduğu ortaya çıktı. 

Gelen iddialara göre 5.7 inç 2K (muhtemelen Quad HD)  ekrana sahip olması beklenen LeEco Pro 3'ün bu versiyonunda 13MP dual arka kameraya ve 16MP ön kameraya yer verilecek. LeEco Pro 3 ayrıca 5.000 mAh de bataryaya sahip olacak. 

LeEco Pro 3'ün 6GB RAM'e sahip versiyonu 5.5 inç büyüklüğünde full HD ekran, 64GB dahili depolama alanı, 8MP ön kamera ve 16MP arka kamera ve 4.070 mAh bataryaya sahip olacak. Ayrıca her iki LeEco Pro 3 versiyonu da Snapdragon 821 yonga setinden güç alıyor olacak. Fiyat konusunda ise henüz kesin bilgi olmasa da 6GB RAM'li LeEco Pro 3 versiyonu 2x99 Yuan, 8GB RAM'e sahip versiyonu ise 3.x99 Yuan fiyat etiketine sahip olacak. 

Çin merkezli üretici LeEco, 21 Eylül tarihinde yeni bir ürün tanıtımı etkinliği planlıyor ve tahminlere göre bu etkinlikte LeEco Pro 3 akıllı telefonların duyurulacağı tahmin ediliyor. 

Whatsapp