LeEco Le2s Gfxbench'te Göründü

Çinli üretici LeEco, üst seviyede yeni bir akıllı telefon sunmaya hazırlanıyor.

Satışa sunduğu sıradışı akıllı telefonları ile beğeni kazanan Çin merkezli üretici LeEco, Yeni bir seviyeye akıllı telefon üzerinde daha çalışıyor. LeEco'nun Yeni üst seviye telefonu Benchmark sitesi Gfxbench üzerinde LeEco X720 model kod numarası ile ortaya çıktı. 

LeEco Le2s adını alacağı tahmin edilen LeEco X720 akıllı telefon Gfxbench üzerinde Qualcomm'un Snapdragon 820 2.15 gHz dört çekirdekli işlemci, Adreno 530 grafik işlemci birimi ve 4GB RAM gibi özellikleri ile göründü. LeEco Le2s ayrıca 5.5 inç büyüklüğünde 1080p full HD ekrana sahip olacak. 

LeEco Le2s (LeEco X720) 4GB RAM bellek ile gelirken ayrıca 32GB da dahili depolama alanına sahip. Cihazın kamera özellikleri arasında ise 16MP arka kamera ve 8MP çözünürlükte bir ön kamera bulunuyor. Ayrıca LeEco Le2s'in Android 6.0.1 Marshmallow işletim sistemi yüklü olarak piyasaya sunulacağı gelen bilgiler arasında. 

Gelen bilgiler Gfxbench'te görülen bu cihazın LeEco Le2s olacağı yönünde. LeEco Le2s şirketin bu yılın başlarında tanıtımını yaptığı LeEco Le2 modelinin devamı niteliğinde olacağı yönünde. Geçtiğimiz hafta da LeEco Le2s olduğu iddia edilen bazı görseller internete sızdırılmıştı.

Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan bazı iddialarda ise LeEco Le2s'in dünyanın ilk 8GB RAM'e sahip akıllı telefonu olacağı iddia edilmişti ve cihazın Qualcomm'un yeni yonga seti Snapdragon 821 ile çalışacağı belirtilmişti. 

Whatsapp