LeEco, Le S3 ile Birlikte Le Pro 3 Modelini ABD pazarı için Duyurdu

Çinli üretici, yeni orta seviye akıllı telefonu Le S3 ile birlikte LeEco Le Pro3 Modelini ABD pazarı için resmi olarak duyurdu.

Çin merkezli teknoloji devi LeEco, Amerika Birleşik Devletleri pazarına sunacağı ilk iki akıllı telefonunu bugün düzenlediği etkinlikte tanıttı. LeEco, Çinli rakiplerinden çok önde olarak Amerika Birleşik Devletleri pazarına iddialı bir şekilde giriyor. 

LeEco, geçtiğimiz haftalarda duyurusu yapılan Le Pro3 ve yeni duyurulan LeEco Le S3 akıllı telefonlarının Amerika Birleşik Devletleri lansmanını yaptı. LeEco Le Pro3, 5.5 inç 1080p dokunmatik ekranla geliyor. 16MP f/2.0 arka kamerası yüz tanıma ve dual led flaşa sahip. Le Pro3, Qualcomm'un Snapdragon 821 yonga setinden güç alıyor ve 4GB RAM ile 64GB dahili depolama alanı ve microSD kart ile genişletilebilir dahili depolama alanı gibi bellek özelliklerine sahip. 

Arka yüzünde parmak izi okuyucuya sahip olan Le Pro3, Usb Type-C bağlantı noktasına sahip fakat 3.5mm kulaklık girişi bulunmuyor. 4.070 mAh kapasiteye sahip bataryadan güç alan LeEco Le Pro3 Android 6.0.1 Marshmallow işletim sistemi altında çalışıyor. 

Üst seviye akıllı telefonun satış fiyatı 399$ olarak açıklandı. Fakat şirketin ödül sistemine kaydolanlar için 100$ değerinde ekstra indirim imkanı sunulacak. 

LeEco'nun Amerika Birleşik Devletleri'ndeki sunumunu tamamlayan ikinci telefon ise LeEco Le S3, 5.5 inç full HD dokunmatik ekrana ve Le Pro3 ile benzer bir kameraya sahip. Fakat Snapdragon 821 yerine Snapdragon 652 yonga setine sahip olan Le S3, 3GB RAM ve 32GB dahili depolama alanına sahip. Sim kilitsiz olarak 249$ fiyat etiketine sahip olan Le S3, 3.000 mAh bataryadan güç alacak ve 100$ değerinde LeRewards programına Le S3 de dahil olacak. 

LeEco, Amerika Birleşik Devletleri'ndeki hayranları için öncelikle Flash satış modeli ile akıllı telefonlarını pazara sunacak. Bu satış modeli Amerika Birleşik Devletleri pazarında ilk defa uygulanırken, ilginç sonuçlar elde edilmesi bekleniyor. LeEco Le Pro3 ve Le S3 için ilk Flash satış tarihi ise 2 Kasım olarak açıklandı. 

Whatsapp