LeEco Le Pro3 ve Le S3 için fiyat indirimi geldi

LeEco, ABD'de sunduğu Le Pro3 ve Le S3 modellerinin fiyatlarında indirime gitti.

Son dönemde dikkat çeken Çinli akıllı telefon üreticilerinden birisi de LeEco oldu. Kısa bir süre önce ilk modellerini pazara sunan firma kısa sürede oldukça büyük yol alırken, ilk olarak Çin'de akıllı telefon modellerini sunan firma, bu sene içerisinde dünyanın en büyük pazarlarından olan Amerika Birleşik Devletleri'ne de yönelmişti.

LeEco, Kasım ayında yeni iki akıllı telefon modelini ABD pazarında satışa sunmuştu. Bu yeni cihazlar LeEco Le Pro3 ve Le S3 olarak adlandırılırken, fiyatları ise 399$ve 249$ olmuştu. Bu akıllı telefonlar yılbaşı öncesinde indirimli olarak satışa sunulurken, firma iki cihazı için de 80$ indirim belirlemiş durumda. Şu anda LeEco Le Pro3 ve Le S3 Amazon ve BestBuy üzerinden 320$ ve 170$ olarak satın alınabiliyor.

LeEco Le Pro3 ve Le S3 akıllı telefonların ikisi de 5.5" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel Full HD ekran ile birlikte geliyor. LeEco Le Pro3 dört çekirdekli işlemci ve Adreno 530 grafik işlemci içeren Qualcomm Snapdragon 821 yonga seti, 4GB sistem belleği, 64GB dahili veri kapasitesi, 16MP arka kamera ve 8MP ön kamera ile gelmişti.

Diğer model LeEco Le S3 akıllı telefon ise 3GB sistem belleği, 32GB dahili veri kapasitesi, Qualcomm Snapdragon 652 yonga seti, 16MP arka kamera, 8MP ön kamera gibi özelliklere sahip.

Her iki akıllı telefon da Google Android 6.0 Marshmallow mobil işletim sistemi üzerinde çalışmakta.

Whatsapp