LeEco Le Pro3 ve Le S3 akıllı telefonlar ABD'de ilk gün indirimli sunulacak

LeEco, ABD pazarında yeni Le Pro3 ve Le S3 modellerini ilk gün için 100$ indirimli olarak satışa çıkatacak

Çin'in en büyük teknoloji devlerinden olan Le tarafından kurulan LeEco, akıllı telefon pazarında sunduğu modellerle adından söz ettiriyor. Dünyanın en hızlı büyüyen akıllı telefon firması olma özelliğine de sahip olan cihaz Çin'in ardından yönünü Amerika Birleşik Devletleri'ne çevirmişti.

Geçtiğimiz hafta içerisinde LeEco iki yeni önemli akıllı telefon modelinin duyurusunu gerçekleştirdi. Bunlardan bir tanesi üst düzey donanım özellikleri içeren LeEco Le Pro3 olurken, diğeri de daha düşük özellikler içeren LeEco Le S3 oldu.

LeEco özellikle agresif fiyat politikası ile adından söz ettiren bir firma ve Amerika Birleşik Devletleri'nde de bu özelliğini devreye sokacak. Yeni akıllı telefonlar 2 Kasım tarihinde ABD'de satışa sunulacak ve LeEco Le Pro3 için belirlenen fiyat etiketi 399$ olurken, diğer model LeEco Le S3 ise 249$ olarak alınabilecek. Sadece 2 Kasım tarihinde teknoloji meraklıları bu cihazları 100$ daha düşük olarak satın alabilme imkanına sahip olacak.

LeEco Le Pro3 akıllı telefon 5.5" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel Full HD ekrana sahip. Yonga seti olarak Qualcomm Snapdragon 821'den güç alan akıllı telefonun sistem belleği 4GB ve dahili veri kapasitesi 64GB olarak belirlenmiş. Ayrıca 16MP arka kamera ve 8MP ön kamera akıllı telefonda bulunuyor.

Diğer model LeEco Le S3 ise 5.5" büyüklüğünde 1920x1080 piksel Full HD ekran, 3GB sistem belleği, 32GB dahili veri kapasitesi, Qualcomm Snapdragon 652 yonga seti, 16MP arka kamera, 8MP ön kamera özelliklerine sahip.

Whatsapp