LeEco Le Pro3 akıllı telefon için yeni bir güncelleme geldi

LeEco, önemli modellerinden Le Pro3 için yeni bir güncelleme sundu.

Google'ın Android işletim sistemi şu anda akıllı telefon pazarında en çok kullanılan mobil işletim sistemi olurken, bir süredir firmalar platformu çok daha güvenli bir hale getirmek için Google'ın ardından aylık güvenlik güncellemelerini önemli akıllı telefon modelleri ile sunuyorlar. Android'i kullanan firmalardan birisi de LeEco olurken, bu firma da aylık güvenlik güncellemeleri yayınlıyor.

Gelen bilgilere göre LeEco'nun önemli modellerinden birisi olan Le Pro3 için yeni bir güncelleme yayınladı. Bu yeni güncellemenin yazılım versiyonu EUI 5.8.020S olurken, güncelleme dosya büyüklüğü 345MB ve ayrıca bu güncelleme Aralık ayı Android güvenlik güncellemesini içeriyor.

Güncelleme içerisinde sadece güvenlik güncellemesi de bulunmuyor. Ayrıca GMS paketi güncelleştirilmiş ve bu sayede stabilite arttırılmış. Bluetooth açısından da iyileştirmeler gelirken, ayrıca mesaj, kamera, uygulama izinleri vb durumlar için de iyileştirme ve geliştirmeler yer alıyor.

LeEco Le Pro3 akıllı telefon 5.5" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekran içeriyor. 4GB sistem belleği yanı sıra 32GB / 64GB dahili veri kapasitesine sahip olan akıllı telefonun yonga seti ise dört çekirdekli işlemci ve Adreno 530 grafik işlemcili Qualcomm Snapdragon 821 olmakta.

Akıllı telefonun arkasında 16MP kamera bulunuyor ve Selfie kamerası da 8MP çözünürlük sunuyor. Google Android 6.0 Marshmallow mobil işletim sistemi üzerinde çalışan cihazın bataryası ise 4.070mAh olarak yer almakta.

Whatsapp