LeEco Le Pro 3 detaylanmaya devam ediyor

LeEco'nun yeni Le Pro 3 akıllısı yeni dönemde ilgi çeken cihazlardan birisi olacak...

Akıllı telefon pazarının yeni temsilcilerinden birisi olan LeEco, yakında yeni bazı akıllı telefon duyuruları ile karşımıza gelmeye hazırlanıyor ve firmanın sunacağı modellerden bir tanesi de LeEco Le Pro 3 adındaki yeni cihaz olacak. Bu yeni akıllı telefonun geçtiğimiz hafta AnTuTu sonuçları ortaya çıkmış ve cihaz 163K'dan daha yüksek skora imza atmıştı.

Yeni akıllı telefon Qualcomm'un kısa süre önce duyurduğu Snapdragon 821 yonga setinden güç alacak. Bu yonga seti, firmanın daha önce gelen ve bir çok amiral gemisinde yer alan Snapdragon 820 yonga setinin işlemci ve grafik işlemci saat hızı yüksek versiyonu olmakta. 

LeEco Le Pro 3 hakkında bilgiler gelmeye devam ederken, yeni haberlere göre cihaz 5.000mAh gibi dikkat çekici bir batarya ile pazara sunulacak. Bu bataryayı içermesine rağmen akıllı telefonun sadece 7mm kalınlığa sahip olacağı belirtiliyor.

Karşılaştırma yapacak olursak eğer Gionee M6 akıllı telefon 5000mAh batarya ile 8.2 mm kalınlığa sahip ve diğer bir model Xiaomi Redmi Note 3 ise 4100mAh batarya ile geliyor ve kalınlığı 8.7 mm.

Akıllı telefonun diğer kesin olmayan teknik özelliklerine bakarsak, LeEco Le Pro 3, 6GB sistem belleği içerecek ve ayrıca 64GB dahili veri kapasitesi ile sunulacak. 16MP arka kamera ve 8MP ön kamera akıllı telefonda yer alacak. 

Henüz akıllı telefonun ne zaman sunulacağı belli olmazken, bu ay içerisinde gün yüzüne çıkabilir.

Whatsapp