LeEco Le Max Canlı Görüntüleri İnternete Sızdırıldı

Leeco'nun yeni akıllı telefonu Le Max'a ait canlı görüntüler internete sızdırıldı ve akıllı telefonun tasarımı gözler önüne serildi.

LeEco'nun bir sonraki amiral gemisi Le Max 3 yakın zamanda duyurulacak ve biz SlashLeaks tarafından paylaşılan bir grup fotoğrafla cihazın tasarım detaylarına duyuru öncesinde göz atabiliyoruz.

Fotoğraflar, tanıdık olduğumuz ve 2016 yılında piyasaya sürülen Le Max 2 ile benzer tasarımı bizlere gösteriyor. Ön tarafta neredeyse yok denecek kadar ince çerçevelere sahip muhtemelen 5.7 inçlik bir ekran bulunuyor. Arka tarafta ise parmak izi tarayıcı ve dual kamera kurulumu dikkat çekiyor. 

Resimler, telefonun 128GB dahili depolama alanı ve 6GB RAM kapasitesine sahip olduğunu ortaya koyuyor ancak 64GB model de olacak ve 8GB RAM içeren bir modelin de olacağı iddia ediliyor. Le Max 3, 2017 standartlarına göre hala oldukça güçlü olan Snapdragon 821 lehine en yeni Snapdragon 835 yonga setinden vazgeçecek gibi görünüyor.

Son olarak LeEco Le Max 3'ün bir çeşit Al Asistanı sahip olacağını ancak sızdırılan görüntülerin bu özelliğe dair herhangi bir işaret vermediğini ve en azından Al Asistanın bu cihazda olmayacağına dair de bir bilgi içermediğini görüyoruz. 

LeEco'nun 11 Nisan'da Le Max 3'ü piyasaya sürmesi bekleniyordu ancak bu gerçekleşmedi ve amiral gemi akıllı telefonun ne zaman gün yüzüne çıkacağına dair şimdilik bir haber de yok.

Whatsapp