LeEco Le 2s akıllı telefon bu tasarım ile mi pazara sunulacak

LeEco Le 2s'in yeni görselleri, öncekine göre farklı tasarıma işaret ediyor...

Çin'in akıllı telefon pazarı açısından en yeni temsilcilerinden olan LeEco, bu sene dikkat çekici yeni modeller pazara sundu. Özellikle de bu sene başlarında Qualcomm tarafından Snapdragon 820 içeren ilk akıllı telefon modeli olarak LeEco Le Max Pro modeli dikkatleri üzerine çekerken, ayrıca firma Le 2, Le 2 Pro, ve Le Max 2 adındaki başka akıllı telefon modellerini de pazar sundu.

Şu sıralar, LeEco'nun Le 2s adında yeni bir modeli gündemde haberleri ile karşımıza geliyor. Bu yeni cihaz Le 2'nin halefi olacak ve donanım açısından bazı yenilikler içerecek.

Kısa bir süre önce LeEco Le 2s'e ait olduğu kaydedilen bazı cihaz kasası görselleri gelmişti. Bu görsellere baktığımızda cihazın iPhone 7 / iPhone 6 SE benzere anten çizgilerinin sadece alt ve üst kısımda yer aldığı görülmüştü. Şimdi ise LeEco Le 2s olduğu kaydedilen bir akıllı telefonun görselleri sızdırılırken, cihaz öncekine göre tamamen farklı bir tasarım içeriyor. Hem kamera tasarımı hem de anten çizgileri açısından oldukça farklı.

LeEco Le 2s akıllı telefon iddialara göre 8GB sistem belleği ile sunulacak. Bu sene OnePlus 3 gibi bazı modeller 6GB sistem belleği ile sunuldu, ancak henüz 8GB RAM içeren cihaz sunulmuş değil. Bu açıdan LeEco Le 2s akıllı telefon ilk olabilir. 

5" büyüklüğünde 1920x1080 piksel Full HD dokunmatik ekran, Qualcomm Snapdragon 820 / 821 yonga seti, 16MP arka kamera, 8MP ön kamera diğer önemli özellikler olarak gelecek...

Whatsapp