LeEco Le 2 çok yakında sunulabilir

Çinli LeEco'nun yen akıllısının teknik özellikleri sertifikasyon sürecinde ortaya çıktı

Çinli en yeni akıllı telefon üreticilerinden olan LeEco, geçtiğimiz sene ilk modelleri ile gelirken, satış rakamları oranları il de Çin'in en hızlı büyüyen akıllı telefon üreticisi oldu. İlk olarak LeTv adı ile gelen firma daha sonra LeEco olarak cihazlarını sunmaya başlamıştı.

Bu sene başında firma, yeni üst seviye akılı telefon modelini sunmuştu. LeEco, Le Max Pro adı ile gelen bu akılı telefon, CES 2016, Tüketici Elektroniği Fuarı'nda Qualcomm Snapdragon 820 ile duyurulan ilk akıllı telefon olmuştu.

LeEco, yeni bir akıllı telefon modelinin duyuru hazırlıkları içerisinde ve LeEco Le 2 adı ile gelecek olan bu yeni cihaz, sertifikasyon sürcinde Çin'de ortaya çıktı.

TENAA üzerinden hem cihazın teknik özellikleri gelirken, hem de LeEco Le 2'nin görselleri ortaya çıktı. Yeni akıllı telefon 5.5" büyüklüğünde dokunmatik ekran içerirken, cihazın ekran çözünürlüğü ise 1920x1080 piksel Full HD olarak belirlenmiş.

Yeni akıllı telefon gücünü 2.3Ghz saat hızında çalışan on çekirdekli işlemcili MediaTek Helio X25 yonga setinden güç alıyor. Bu yonga setinin daha önce Meizu Pro 6'ya özel olacğaı yönünde bilgiler gelmişti.

3GB sistem belleği ve 32GB dahili veri kapasitesine sahip olan akıllı telefon 16MP arka kamera içerirken, ayrıca ön kamera da 8MP olarak gelmekte.

151.1 mm x 74.1 mm x 7.7 mm ölçülerine sahip olan yeni akıllı telefonun ağırlığı ise 153gr olurken, batarya ise 3,000mAh olarak belirlenmiş.

Whatsapp