LeEco Kasım ayında iki yeni akıllı telefon daha sunabilir

Çinli LeEco, yeni akıllı telefon modellerini yakında gün yüzüne çıkartacak...

Son dönemde öne çıkan Çinli akıllı telefon üreticilerinden birisi olan LeEco, sunduğu cihazlarla büyük ilgi görürken, son olarak geçtiğimiz ay sonlarına doğru sunduğu yeni Le Pro 3 akıllı telefon modeli ile adından söz ettirdi. Üst düzey donanım özellikleri içeren yeni cihaz önümüzdeki dönemde yüksek satış rakamlarına ulaşacak gibi görünüyor.

Samsung'un yeni akıllı telefonu 5.5" büyüklüğünde ve 1920x1080piksel Full HD ekran ile geldi. Cihazın yonga seti ise 2.35Ghz saat hızında çalışan dört çekirdekli işlemci ve Adreno 530 grafik işlemcili Snapdragon 821 olmakta.

Cihaz sistem belleği ve dahili veri kapasitesi olarak dört farklı versiyon olarak gelirken, bunlar da 4GB / 32GB, 4GB / 64GB, 6GB / 64GB ve 6GB / 128GB olarak belirlenmiş. 16MP arka kamera içeren LeEco Le Pro 3 akıllı telefonun ön kamerası ise 8MP olarak yer alıyor. 4.070mAh batarya içeren akıllı telefon Google Android 6.0 Marshmallow mobil işletim sistemine sahip.

Yeni gelen bazı bilgilere göre LeEco, yeni bazı akıllı telefon modelleri duyurma hazırlıkları içerisinde. Firmanın iki yeni akıllı telefon modelini Kasım ayı içerisinde sunacağı ifade ediliyor. Ancak henüz bu yeni cihazların isimlerinin ne olduğu ya da hangi teknik özellikler ile geleceğine dair ise bilgi bulunmamakta.

Cihazlar merakla beklenirken, bir görsel de geldi. Bu görsel de bir akıllı telefonun yakından çekilmiş görüntüsü yer alıyor.

Whatsapp