LeEco, gözüne Apple'ı kestirmiş gibi görünüyor

LeEco, yeni cihazının duyurusu öncesinde Apple'ı hedef aldı...

Çin'in en yeni ve en hızlı büyüyen akıllı telefon üreticilerinden birisi olan LeEco ya da daha önceki adı ile LeTV yeni bir akıllı telefon modelini sunma hazırlıkları içerisinde. Bu yeni akıllı telefon 21 Eylül tarihinde firma tarafından düzenlenecek olan etkinlikle resmi olarak duyurulacak.

LeEco görünüşe göre bu yeni etkinliği öncesinde Apple'ı hedef almış durumda. Apple, kısa bir süre önce iPhone 7 ve iPhone 7 Plus adındaki yeni akıllı telefon modellerini duyurmuştu. Bu cihazlar için 2016 sonuna kadar satış hedefi 100 milyon olurken, her zaman ki gibi diğer akıllı telefon üreticilerinin ilk hedefi olmasına neden oluyor.

LeEco, yeni iPhone modellerinin eksik olan hızlı şarj özelliğini hedef alarak bazı görseller sundu. 

Diğer taraftan, LeEco'nun 21 Eylül'de etkinlikte Le Pro 3 adındaki yeni akıllı telefon modelini duyuracağı kaydedilmekte. Bu yeni cihaz iki farklı versiyon olarak gelecek.

Bunlardan birisi 5.7" büyüklüğünde Quad HD ekran, 8GB sistem belleği, 256GB dahili veri kapasitesi, Qualcomm Snapdragon 821 yonga seti, 12MP çift arka kamera, 16MP arka kamera ve 5.000mAh batarya içerecek.

Diğeri ise 5.5" büyüklüğünde Full HD ekran, 6GB sistem belleği, 128GB dahili veri kapasitesi, 16MP arka kamera, 8MP ön kamera, Qualcomm Snapdragon 821 yonga seti, 4.070mAh batarya ile pazara sunulacak.

Whatsapp