Leagoo T1 akıllı telefon resmi olarak duyuruldu

Leagoo T1 akıllı telefon Çin'de duyurulan son cihazlardan oldu...

Çin'in akıllı telefon üreticileri arasında rekabet gittikçe alevlenirken oldukça fazla sayıda firma yeni modellerini sunmaya devam ediyorlar. Oppo özellikle son dönemde yükseliş kaydetti ve Oppo F1 ve Oppo F1 Plus adındaki modeller tüm dünyada büyük ilgi gördü.

Oppo'nun cihazlarına rakipler de gelmeye devam ederken, şimdi de bir başka Çinli firma Leagoo yeni bir akıllı telefonunun duyurusunu gerçekleştirdi. Leagoo T1 adı ile gelen cihaz Oppo F1'e rakip olarak pazara sunulmaya hazırlanıyor.

Leagoo T1 akıllı telefon 5" büyüklüğünde ve 1280x720 piksel HD çözünürlüğünde dokunmatik ekrana sahip. Ekran ayrıca 2.5D kavisli cam tasarımı da içeriyor. Yeni akıllı telefon 1.3Ghz saat hızında çalışan dört çekirdekli işlemcili MediaTek yonga setinden güç almakta.

Yeni cihazın sistem belleği 2GB olurken, dahli veri kapasitesi ise 16GB olarak gelmekte. Ancak microSD kart ile bu kapasite daha da yükseltilebiliyor. Leagoo T1'de işletim sistemi ise Google Android 6.0 Marshmallow tabanlı Leagoo OS 2.0 olarak yer alıyor.

Leagoo T1 akıllı telefon 13MP arka kamera içeriyor ve ön kamera da 8MP çözünürlükte geliyor. Hem arka hem de ön kameranın LED flaş desteğine sahip olduğu ifade ediliyor. 4G LTE desteği de içeren Leagoo T1'in bataryası ise 2.400mAh olarak gelmekte.

Aliexpress üzerinden ön siparişe sunulan akıllı telefonun fiyatı ise $155.99 / 1041 Yuan olarak belirlenmiş.

Whatsapp