Leagoo M5 akıllı telefon ile ceviz kırın, çivi çakın

Çin'li Leagoo'nun M5 akıllısı dayanıklık yapısı ile dikkatleri üzerine çekiyor...

Akıllı telefon pazarında sunulan akıllı telefonlar son dönemde önceki nesillere göre çok daha dayanıklı yapı ile sunulmaya başlandı. Kısa süre önce Corning Gorilla Glass 5'i resmi olarak duyururken, bu teknoloji ile akıllı telefonun omuz ve bel arasındaki seviyelerden düşüşlerde ekranın %80 oranında dayanıklı yapı gösterdiği kaydedilmekte.

Diğer taraftan çok daha zırhlı yapı sunan akıllı telefonlar şekil olarak da oldukça kaba bir tasarım ile sunulurken, Leagoo M5 ise hem ince ve zarif bir yapıya sahip ve hem de göründüğünden çok daha dayanıklı.

Leagoo M5 için yeni bir video yayınlandı ve bu videoda da akıllı telefonun, özellikle de ekranının ne kadar dayanıklı olduğuna dair kanıtlar sunuluyor. Bunlar arasında ekrana çekiç ile vurmak, ekran ile ceviz kırmak ve hatta yine ekran ile çivi çakmakta var. Ayrıca videonun sonunda asfalt üzerinde duran Leagoo M5'in üzerinden otomobil bile geçiyor.

Cihazın teknik özelliklerine gelecek olursak eğer, Leagoo M5 akıllı telefon 5" büyüklüğünde ve 1280x720 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekrana sahip. Cihazın önünde kapasitif tuşlar bulunurken, arka kısımda kamera ve onun da altında parmak izi tarayıcısına yer verilmiş.

Leagoo M5 akıllı telefon 2GB sistem belleği içeriyor ve microSD kart ile arttırılabilir 16GB dahili veri kapasitesi bulunmakta. Akıllı telefon gücünü ise dört çekirdekli işlemcili MediaTek MT6580A yonga setinden almakta. 8MP arka kamera ve 5MP Selfie kamerası içeren akıllı telefon Googl eAndroid 6.0 Marshmallow mobil işletim sistemi üzerinde çalışıyor.

https://www.youtube.com/watch?v=kSwyoaSTO0E

Whatsapp