Le Max 2'nin 6GB RAM içeren versiyonu satışa sunulacak

Çinli LeEco'nun kısa süre önce duyurduğu Le Max 2 modelinin 6GB RAM içeren versiyonu raflardaki yerin alıyor.

Çinli en yeni akıllı telefon üreticilerinden olan LeEco, 2016 ile birlikte oldukça dikkat çeken üst seviye modellerini duyururken, Nisan ayında duyurulan akıllı telefon modellerinden birisi de LeEco Le Max 2 adındaki cihaz oldu.

LeEco'nun bu yeni akıllı telefonu 4GB ve 6GB sistem belleği içeren iki farklı versiyon olarak gelirken, 4GB versiyon, duyurunun hemen ardından Çin pazarında satışa sunulmuştu ve 6GB sistem belleği içeren diğer versiyon da gelen bilgilere göre raflardaki yerini almaya hazırlanıyor.

LeEco'nun Le Max 2 akıllısının 6GB sistem belleği içeren versiyonu bugün itibari ile ön siparişe sunuluyor.

Üst düzey donanım özellikleri ile gelen LeEco Le Max 2 akıllı telefon 5.7" büyüklüğünde dokunmatik ekrana sahip ve ayrıca ekran çözünürlüğü ise 2K olarak belirlenmiş. 64GB dahili veri kapasitesi ile gelen yeni akıllı telefon Qualcomm'un dört çekirdekli işlemci ve Adreno 530 grafik işlemci içeren Snapdragon 820 yonga setinden güç almakta.

LeEco Le Max 2 akıllı telefon 21MP çözünürlüğünde dokunmatik ekran içeriyor ve diğer taraftan Selfie kamerası da 8MP olarak geliyor. Google Android 6.0 Marshmallow mobil işletim sistemi üzerinde çalışan akıllı telefonun bataryası ise 3.100mAh olarak yer almakta.

Akıllı telefonun fiyatı ise 2699 Yuan ($409) olarak belirlenirken, bakalım cihazın satış performansı nasıl olacak.

Whatsapp