"Kumtaşı Beyaz" Renkli OnePlus 5T Resmi Olarak Duyuruldu, Satışlar 9 Ocak'ta Başlıyor

OnePlus, Kasım ayında piyasaya sunduğunu yeni akıllı telefonu OnePlus 5T'nin "Kumtaşı Beyaz" renkli versiyonunu bugün resmi olarak duyurdu. Kumtaşı Beyaz OnePlus 5T, 9 Ocak'ta satışa sunulacak.

Bugün bir kaç sızıntıyı ile gündeme gelen OnePlus 5T'nin yeni Kumtaşı Beyaz renk seçeneği, şirketin web sitesinde yerini alarak resmiyet kazanmış oldu. 

Yeni OnePlus 5T Kumtaşı Beyaz'ın dış yüzeyi, orijinal OnePlus "kumtaşı" tasarımlarına yeni bir boyut kazandırıyor ve arka tarafta aynı dokulu yüzeye sahip ve bu da OnePlus 5T Kumtaşı Beyaz renk seçeneğini diğer tüm telefonlardan farklı kılıyor. Ayrıca cihaz daha önce sadece Hindistan pazarına özel olarak sunulan OnePlus 5T Star Wars Edition versiyonuna da oldukça benziyor. 

İlginçtir ki OnePlus, Pixel 2 XL'nin "panda" görünümünü esin kaynağı alıyor gibi görünüyor; çünkü bu yeni OnePlus 5T modeli, siyah ön panel yaklaşımı ile benzer bir beyaz arka panel ve karşıt kırmızı renkte bir tuş içeriyor. Bu arada beyaz renk aynı zamanda alttaki anten hatlarını da tamamen gizliyor. 

https://www.youtube.com/watch?v=BTvuc4wLH1U

Yeni Kumtaşı Beyaz OnePlus 5T, 8GB RAM ve 128GB dahili depolama alanı gibi üst düzey bir bellek yapılandırması ile birlikte geliyor. Fiyat, halihazırda siyah renkte sunulan benzer model ile aynı olacak, sim kilitsiz bir telefon için 560 dolar fiyat etiketi belirlenmiş. OnePlus, 6GB RAM ve 64GB dahili depolama alanına sahip baz model OnePlus 5T için de 500 dolar fiyat etiketi belirlemişti. 

OnePlus 5T Kumtaşı Beyaz'ın teknik özellikleri de Siyah versiyonu ile aynı. Qualcomm Snapdragon 835 yonga setinden güç alan cihaz, 6 inç uçtan uca ekran, hızlı şarj için Dash Charge desteğine sahip ve Oxygen OS arayüzü ile birlikte Android 7.1 Nougat işletim sistemi altında çalışıyor. 

OnePlus 5T Kumtaşı Beyaz versiyonunun satışları, 9 Ocak 2018 tarihinde saat 10:00'da (EST) küresel olarak başlayacak. OnePlus 5T Kumtaşı Beyaz akıllı telefon hakkında daha fazla için buradaki OnePlus Web Sitesini ziyaret edebilirsiniz. 

Whatsapp