Koyu Mod Artık Google Telefon Uygulamasında da Mevcut 

Google, güncellenen Google Telefon Beta uygulamasına koyu mod özelliğini ekledi.

Google, yaklaşık bir aydır Telefon uygulaması için Koyu Mod özelliğini test ediyor, ancak bu özellik henüz yayınlanmadı. En son Google Telefon uygulama güncellemesinin değişiklik listesi, Koyu Mod özelliğinin yolda olduğunu gösteriyor, ancak özelliğin kullanıma sunulması için herhangi bir zaman aralığı açıklanmıyor.

Ancak koyu mod özelliği, Google Telefon uygulamasının beta sürümü en son versiyonunda kullanılmaya başladı. Bu da, özelliğin genel kullanıma çok yakında sunulacağına işaret ediyor.

Koyu temaya geçme seçeneği, Ayarlar / Ekran Seçeneklerine eklenecek, ancak seçenek ayarları henüz Google Telefon'un kararlı sürümünde görünmüyor.

Google'ın uygulamalarının çoğu Android Mesajları ve YouTube dahil olmak üzere Koyu Mod seçeneği için ayar menüsüne sahip. Önümüzdeki aylarda daha fazlası da bu özelliğe kavuşacak ancak Google Telefon uygulaması koyu mod özelliğini alacak bir sonraki uygulama olacak gibi görünüyor. Yeni özelliklerin Google Telefon uygulaması için beklenenden daha erken kullanıma sunulacağını tahmin ediyoruz. 

Whatsapp