Koyu Gri Renkli Xiaomi Redmi 4A Doğrulandı

Xiaomi'nin orta-alt seviyedeki iddialı cihazlarından biri olan Xiaomi Redmi 4a'nın koyu Gri renk seçeneği, Rusya'da bir online mağazada ortaya çıktı.

Çinli üretici Xiaomi, son zamanlarda uygun fiyatlı akıllı telefon segmentini oldukça sert bir şekilde salladı ve Redmi 4a şu anda şirketin en ucuz akıllı telefonu olma özelliği taşıyor. Xiaomi Redmi 4a, yaklaşık 110 € 'luk fiyatı ile hala şaşırtıcı derecede yetenekli bir donanım sunuyor ve Çinli üretici, ultra bütçe dostu akıllı telefonunu daha da genişletmek istiyor gibi görünüyor.

Henüz resmi olarak onaylanmadı ancak Xiaomi Redmi 4a yeni koyu gri ile çevrimiçi olarak görüldü. Xiaomi Redmi 4a, geçen yılın Kasım ayında ilk olarak Gold ve Rose Gold seçenekleri ile piyasaya sunulmultu. Bu yüzden yeni koyu gri renk seçeneği tüketiciler için iyi bir alternatif olarak raflardaki yerini alabilir. Ayrıca yine Redmi 4a'da bir ilk olan siyah ön çerçeve de Koyu Gri renk seçeneği ile birlikte geliyor. 

Yeni Renk seçeneğinin yanı sıra, kaynaklar klasik Redmi 4a için daha yüksek kapasitede depolama alanı sunan bir versiyonu da haber veriyor. Bu bilgi Aliexpress'deki birkaç ürün ilanından gelmiş gibi görünüyor. Bununla birlikte, bu cihaz hakkında geri bildirim çok az ve tek bir tüketici 32GB'lık bir sürümü başarıyla alıp yorum yazmış gibi görünüyor. Bu, muhtemelen eski listelerin yeni modeli yansıtacak şekilde güncellenmesinden kaynaklanıyor, dolayısıyla geri bildirimler kısa süre içinde gelecektir. Belki de 32GB'lık Koyu Gri bir seçenek olarak sunulacaktır. 

Bu değişiklikler dışında, yeni Redmi 4a akıllı telefon tanıdık özelliklerle geliyor: 720p çözünürlüklü 5 inç IPS ekran, Snapdragon 425 yonga seti, 13MP ve 5MP kamera ve 3.120 mAh batarya.

Whatsapp