Kırmızı Renkli Sony Xperia XZ Premium Avrupa'da Satışa Sunulacak

Sony'nin geçtiğimiz haftalarda duyurduğu kırmızı renkli Xperia XZ Premium modelinin Avrupa'da satışa sunulacağı açıklandı.

Sony'nin Xperia XZ Premium modelinin kırmızı renkli versiyonu Mayıs ayında sızdırılmıştı. Ancak kırmızı Xperia XZ Premium modeli bu ayın başlarında resmi olarak piyasaya sürüldü. İlk başta cihaz sadece Japonya'da satışa sunuldu fakat ardından Malezya'da da cihaz satışa sunuldu.

Bugün kırmızı XZ Premium modeli Avrupa'da resmi olarak satışa sunuldu. Henüz stokta yok, ancak Almanya'da bulunuyorsanız bu özel renk varyantını sipariş verebilirsiniz. Tek yapmanız gereken Sony'nin resmi çevrimiçi mağazasına gidip akıllı telefonun kırmızı rengini seçmek. Şu anda sipariş verildikten sonra dört günde cihazın gönderileceği söyleniyor. Yani kaba bir tahminle Xperia XZ Premium kırmızı renk modeli 31 Ekim'de ya da en geç Kasım ayı başında stoklarda olacak ve sipariş edenlere gönderilecek.

Kırmızı Xperia XZ Premium şuanda 699 € fiyat etiketi ile siparişe açılmış durumda. Bu fiyat etiketi diğer renk varyantlarının fiyatları ile aynı. Bu nedenle kırmızıya olan sevginiz için daha fazla para ödemeyeceksiniz.

Kırmızı Xperia XZ Premium model akıllı telefon satın alırsanız diğer renk varyantları ile aynı şekilde 5.46 inç boyutunda 4K ekranı, Snapdragon 835 yonga seti, 4GB RAM, 19 MP çözünürlüğünde ana kamerası, 13 MP çözünürlüğünde ön kamerası ve 3,230 mAh kapasiteli pili olan bir Xperia XZ Premium satın almış olacaksınız. Cihazda Android 7.1 Nougat işletim sistemi yüklü olarak geliyor ancak şuanda Xperia XZ Premium modeli için Android 8.0 Oreo sürümü dağıtıldığından dolayı cihazınız belkide kutudan Android 8.0 Oreo sürümü ile çıkacaktır.

Whatsapp