Kırmızı OnePlus 6 Resmiyet Kazandı

Bugün resmi olarak duyurulan Amber Red OnePlus 6, önümüzdeki haftadan itibaren satışa sunulacak.

Çinli BBK Electronics bünyesinde sunduğu amiral gemisi düzeyinde akıllı ymoddllerini ile büyük beğeni kazanan OnePlus, en yeni akıllı telefonu OnePlus 6'nın renk seçeneklerine bir yenisini daha ekledi. 

Daha önce planlandığı üzere OnePlus 6'nın yeni renk seçeneği bugün resmiyet kazandı. OnePlus 6'nın yeni kırmızı rengi, Amber Red olarak adlandırılıyor ve 9 Temmuz tarihinden itibaren Çin'deki tüketiciler için satışa sunulacak. 

Yeni varyant 8GB RAM ve 128GB dahili depolama alanı ile birlikte geliyor ve 3,599 CNY (542 $) gibi bir fiyat etiketi taşıyor. Bu fiyat etiketi, cihazı diğer 8GB RAM ve 128GB dahili depolama alanına sahip versiyonlarla aynı konuma yerleştiriyor. 

Yeni model, resmi OnePlus Çin web sitesinde ve perakendeci JD.com'un sitesinde listeleniyor ve cihaz için ön kayıtlar alınmaya başlandı.

Yeni OnePlus 6 versiyonu diğer pazarlarda olduğu gibi, Kuzey Amerika ve Avrupa'da da 10 Temmuz'dan başlayarak 579 $ fiyatla satışa çıkacak. Hindistan'da ise 16 Temmuz'dan itibaren (393 $) fiyat etiketi taşıyacağı ve OnePlus ve Amazon aracılığıyla satışa sunulacağı belirtiliyor.

Whatsapp