Katlanabilir Galaxy F ve Galaxy S10'un Renk Seçenekleri Ortaya Çıktı

Samsung'un ilk katlanabilir akıllı telefonu Galaxy F ve amiral gemisi Galaxy S10'un renk seçenekleri ile ilgili ayrıntıları ortaya çıktı.

Yeni Samsung Galaxy S10 ürün serisinin ve katlanabilir Galaxy akıllı telefonun duyurulmasına birkaç ay daha olsa da, söylentiler ve sızıntılar havada uçuyor. Bu seferki söylentiler, Galaxy S10'un renkleri, parmak izi okuyucusu ve esnek Galaxy F ile ilgili daha fazla bilgiyi ortaya çıkarıyor. 

Galaxy S10, biri bütçe dostu ikisi premium seviye üç versiyonda halinde gelecek ancak bu, yeni bir bilgi değil. Öte yandan renk seçenekleri ilk defa detaylanıyor ve Galaxy S10'un Siyah, Beyaz, Sarı ve Yeşil renk seçenekleri geleceği iddia ediliyor ve bunların bir kısmı büyük olasılıkla degrade renkler olacak.

Daha da heyecan verici bir bilgi ise şirket için de bir ilk olacak olan ekran içi parmak izi tarayıcı oluyor. Ne yazık ki, yeni haberler, ekran içi parmak izi tarayıcı yerine yan tarafa entegre tarayıcı ile gelen bütçe dostu Galaxy S10 modeli ile ilgili önceki bilgileri doğrulamakta. 

Premium modeller olarak ise biri 5.8 ve diğeri de Galaxy Note serisi benzeri 6.44 inç ekrana sahip iki versiyon bulunacak. Bu noktada ilginç olan ise 5.8 inç uygun fiyatlı Galaxy S10 modelinin, diğer iki modeldeki kavisli ekran yerine düz bir ekrana sahip olması. 

Ve büyük bir heyecanla beklenen esnek Galaxy F akıllı telefonla ilgili olarak da 512 GB dahili depolama alanı ve SM-F900U model numarasına sahip bekleniyor. Samsung'un ilk katlanabilir akıllı telefonu Galaxy F'in renk seçenekleri ise Gümüş ve Siyah olacak. 

Whatsapp