Katlanabilir, Çift Ekranlı ZTE Axon M (Multy) 16 Ekim'de Duyurulabilir

Teknoloji dünyası, katlanabilir ekranlı akıllı telefonu beklerken, sürpriz hamle, Çin merkezli üretici ZTE'den 16 Ekim tarihinde gelebilir. ZTE Axon M (Multy) Ekim ayında tanıtılabilir.

Birkaç hafta önce, duyurusu yaklaşan bir akıllı telefon olan ZTE Axon Multy'yi, katlanabilir bir tasarımda iki ekranla geleceği iddiaları ortaya çıkmıştı. Şimdi ise popüler teknoloji sitesi Android Authority, sözü edilen akıllı telefon ZTE Axon M'in (Multy) bir fotoğrafına sahip olduğunu iddia ediyor. 

Bu yeni ZTE Axon akıllı telefonun iki ekranının hem Full HD (1080 x 1920 piksel) hem de cihaz tamamen açık olduğunda, 1920 x 2160 piksellik 6.8 inç düz bir ekran alanına sahip olduğu iddia ediliyor. Açıkça görülebileceği gibi, iki ekran kendiliğinden katlanabilir özelliğe sahip değiller, ancak cihaz, menteşe sistemi gibi görünen şey sayesinde katlanıp iki ekranı tek bir ekrana dönüştürebiliyor.  İlginç olacak olan ise iki ekran aynı anda farklı uygulamalar gösterebilme özelliğine sahip olabilir, dolayısıyla (muhtemelen) üstün bir çoklu görev deneyimi yaşatabilir.

Android Authority yetkililerine göre Çin merkezli üreticinin bu teni akıllı telefonu ZTE Axon Multy veya Axon M adı ile pazardaki yerini alabilir. Bununla birlikte, bu ayın başlarında ortaya çıkan bir logo, Axon M adını değil "Axon Multy" adını açıkça ortaya koyuyor. Tabii ki ZTE, cihazı gerçekten duyurmadan önce ismi dilediği gibi değiştirme özgürlüğüne sahip. 

Göründüğü üzere., 10mm'nin altında bir kalınlığa sahip olduğu tahmin edilen ZTE Axon M / Multy, iyi yönetilebilir bir tasarıma sahip. Cihazın teknik özellikleri arasında ise Qualcomm Snapdragon 820 yonga seti, 4 GB RAM, 32 GB dahili depolama alanı ve 3.120 mAh batarya olacağı belirtiyor. Sonuç olarak, bu yeni Axon akıllı telefonun, Samsung Galaxy S8 veya LG V30 gibi 2017 amiral gemileri ile rekabet edebilmesi için, yeni ve daha hızlı Snapdragon 835 ile güçlendirilmesi gerekiyor. 

ZTE Axon M / Axon Multy resmi olarak 16 Ekim'de tanıtılabilir. ZTE, o gün New York'ta bir basın toplantısı düzenleyeceğini açıklamıştı. Daha önce bildirildiği üzere, yeni akıllı telefon ABD'de AT & T'ye özel olabilir, muhtemelen 650 dolar fiyata sahip olacak. 

Whatsapp