Karşınızda LG G7 ThinQ'nun İlk Resmi Görseli

LG G7 ThinQ'nun bütün renk seçeneklerini gözler önüne seren ilk resmi görseli internete sızdırıldı.

Hafta sonunda, LG G7 ThinQ'yu gösteren bazı görüntüler internete sızdırıldı. Karşınızda, LG'nin 2018 amiral gemisi modeli LG G7. LG G7 ile ilgili geçtiğimiz bir kaç ay boyunca çok sayıda söylenti ve sızıntı ortaya çıktı ancak AndroidHeadlines, bugün resmi basın görseli olduğu iddia edilen bir görüntü ile ilk kez gerçeğe bu yakın bilgiler paylaştı. Görüntü, güvenilir bir kaynak tarafından AndroidHeadlines'a ulaştırılmış, ayrıca görüntünün orijinalliğini destekleyen daha fazla bilgi de sağlanmış. 

Görüntüde de gösterildiği gibi LG G7 veya daha doğru olarak söylemek gerekirse LG G7 ThinQ, çok sayıda renk seçeneğine sahip olacak. İddialara göre LG G7 ThinQ, “Aurora Black”, “Platinum Grey”, “Moroccan Blue”, “Moroccan Blue (Matte)” ve “Raspberry Rose” renk seçenekleri ile geliyor. Aurora Black rengi LG G7 ThinQ için "varsayılan" renk seçeneği olacak, diğerleri ise daha özelleştirilmiş bir görünüm arayanlar için alternatif olarak lanse edilecek. Renk değişimlerinde genellikle olduğu gibi, bu modellerin de bulunabilirliği bölgeye ve operatöre göre değişecektir. 

LG G7 ThinQ Renk Seçenekleri 

  • Aurora Black
  • Platinum Grey
  • Moroccan Blue
  • Moroccan Blue (Matte)
  • Raspberry Rose

Görüntü, bu yılki en önemli LG akıllı telefonun tasarımını, bir “çentik” ekleneceğini ve ön panelde olabildiğince fazla ekran alanı olanağı sunan bir uçtan uca tasarımı içerecek şekilde yeniden onaylıyor. Çentiğin oldukça küçük görünmesine rağmen ahize hoparlörü ve ön kamera, bu alana yerleştirilecek. LG G7 ThinQ, geçen yılki model gibi arkada çift kamera kurulumunu kullanmaya devam edecek. Önceki modellerden farklı olarak, LG G7 ThinQ'nun çift kamerası yatay yerine dikey olarak konumlandırılacak. Parmak izi tarayıcı sensörü, kamera modülünün hizalanmasındaki değişiklik nedeniyle, daha düşük bir konumda da olsa, kamera modülünün altında, cihazın arkasındaki konumunu koruyacak. Bu arada, ses kısma açma ve güç tuşlarının yanı sıra, AI asistanı aktifleştireceği düşünülen dördüncü bir tuş daha bulunuyor.

Tasarımda dikkat çeken bir diğer nokta ise tipik G serisi cihazlardaki sayısal marka yerine sadece LG markasının yer alıyor olması. LG, G3 modelinden bu yana tüm cihazların G serisinin sayısal adını telefonlarının arkasında kullanıyordu. LG G7 ThinQ, bu yüzden de bir ilk olacak gibi görünüyor. 

Whatsapp