Karşınızda Galaxy Note 8'in Ön Panel Sızıntıları

Samsung'un phablet cihazı Galaxy Note 8'in Ön paneline ait görüntüler internete sızdırıldı.

Samsung Galaxy Note 8'in gün yüzüne çıkması için oldukça uzun bir zaman dilimine daha ihtiyacımız var ancak bu, üst seviye akıllı telefon hakkında güvenilir bilgilere sahip olmadığımız anlamına gelmiyor. Aslında gelen bilgiler muhtemelen cihazın geliştirme sürecinin en erken dönemlerine ait. Şimdi ise Çin'den yeni bilgiler geliyor. 

Aşağıdaki çok kısa ve oldukça bulanık olan videoda gördüğünüz şeyin önümüzdeki dönemde duyurulması beklenen Galaxy Note 8'in ön paneli olduğu iddia ediliyor. 

https://www.youtube.com/watch?v=aHwFHnhXxtc

Bu videodaki bilgiler gerçek olabilir mi? Şu anda bunu söylemek imkansız. Elbette, o da olabilir, ancak Galaxy Note 8 için bir ekran koruyucusu olabilir. Veya, boyutu belirlemek için yeterli bilgiye sahip olmadığımız için, mevcut Galaxy S8 + 'ın ekran koruyucusu olabileceğini de düşünüyoruz. Ünlü olmak isteyen biri tarafından hazırlanan sahte bir plastik parçası olma ihtimali de var.

Galaxy Note 8 ile ilgili daha önce gelen kaba taslak bilgilerde cihazın 6.3 inç ya da 6.4 inç büyüklüğünde AMOLED ekrana sahip olacağı ve arka yüzünde çift kamera kurulumuna sahip olacağı belirtiliyordu. Galaxy Note 8'in ekranının da Galaxy S8 ikilisinde olduğu gibi 18.5: 9 en-boy oranına sahip olacağı düşünülüyor. İşlemci ve Bellek özellikleri ile arka tarafta yer alan parmak izi tarayıcının da Galaxy S8 ikilisi ile benzer olacağı iddia ediliyor. 

Whatsapp