Kararsızlar İçin En İyi Ürün İnceleme Sitesi: BuldumZ.com

Ürün alırken kararsız kalanlar, ürün seçimi yapmakta zorlanan için bir girişim olarak ortaya çıkan Buldumz.com Türkiye’nin lider ürün inceleme platformu olma yolunda hızla ilerliyor.

Aradığınız ürünü bulmaya çalışırken saatlerce hatta günlerce araştırma yapıp vazgeçenlerden misiniz? Vazgeçtiğiniz ürünün artan fiyatını izleyip pişman olduğunuzu biliyoruz. Ürün alırken kararsız kalanlar, ürün seçimi yapmakta zorlanan için bir girişim olarak ortaya çıkan Buldumz.com Türkiye’nin lider ürün inceleme platformu olma yolunda hızla ilerliyor.

BuldumZ.com kullanıcılarına şeffaf, objektif ve uzman ürün inceleme yorumları sunuyor. Bu sayede her ürün grubunda rahatlıkla tercih yapabiliyor ve almak istediğiniz ürüne BuldumZ üzerinden en avantajlı fiyatlarla ulaşıyorsunuz.

BuldumZ kullanıcılarına neler sunuyor?

  • Ürüne dair uzman yorumları.
  • Ürünün en avantajlı olduğu platformun tespiti.
  • Ürünün öne çıkan özelliklerini inceleme.
  • Rakipleri inceleme ve bilgi verme.
  • 1000’lerce ürün arasından 7-10’a kadar indirilen ürün sayısı. (seçkin ürünlere ulaşma)
  • Objektif, güvenilir yorumlar.

 BuldumZ Ürünlerini Kimler İnceliyor?

BuldumZ.com her alanda ürünlerini uzmanlar ile inceliyor. Teknoloji, Kişisel Bakım, Ev Eşyaları, Sinema ve diğer kategorilere sahip olan Platform, her kategori için alanında uzman kişilerle ürünleri inceliyor.  Örnek olarak teknoloji bölümüne https://buldumz.com/teknoloji/ buradan ulaşabilirsiniz.

BuldumZ.com belirli bir kategoride ilk olarak yapay zekâ destekli bir robot ile 1000’lerce ürün arasından ürün skalasını 50’e kadar indiriyor. 50 ürün ise ilgili alanda uzman kişiler tarafından incelenerek 7 -15 ürün kalana kadar eleniyor. Bu ürünlerin detaylı incelemesi yapılarak ziyaretçilere sunuluyor.

Önerilen ürünler için kullanıcılara en avantajlı fiyatlarla satın alma seçenekleri ilgili ürünün hemen altında yer alıyor.

BuldumZ Hangi Kategorilerde Öneri Sunuyor?

BuldumZ’de sunulan seçeneklerin bir sonu yok. Türkiye’nin lider ürün & içerik inceleme platformu misyonuyla yola çıkan ekip, onlarca farklı kategoride uzmanlarıyla çalışmalarını sürdürüyor.

‘’Evim için ne alsam?’’ ‘’Bugün Ne İzlesem?’’ ‘’Hangi ürünü tercih etmeliyim?’’ dediğiniz her alanda BuldumZ tavsiyeleri bulunuyor.

Örneğin online eğitimin arttığı, COVID nedeniyle evden çalışmaların arttığı bu zamanlarda en iyi tablet modelleri listesinde sizin için önerilen 8 farklı ürünü inceleyebilirsiniz.
BuldumZ bu ürünü incelerken kullanıcılarına ‘’tablet alırken dikkat edilmesi gerekenler’’ ‘’en iyi 8 tablet’’ başlık altında ürün tavsiyeleri sunmuş. Sunulan ürünler fiyat, özellik, uzman yorumlarıyla zenginleştirilmiş.

Whatsapp