Kaan A1 alacaklara, resminizin basılı olduğu kılıf hediye

Sevgililer gününde hayat eşine yeni akıllı cep telefonu almak isteyenler için KAAN A1 önemli bir tercih olabilir.

KAAN, bu sevgililer gününde KAAN A1 akıllı telefon alanlara, üzerinde istedikleri fotoğrafın basılı olduğu özel A1 kılıflarını hediye ediyor.

08-21 Şubat tarihleri arasında satın alacağınız KAAN A1 model telefonlar için geçerli olan kampanyanın detaylarına Kaan telefon Facebook sayfasından ulaşabilirsiniz. 

Başarı’nın markası KAAN, A1 modelinde ince ve şık tasarımının yanısıra fiyat performans dengesiyle öne çıkıyor. A1 ayrıca çok beğenilen metal kapak ve toz pembe renk seçeneği ile de segmentinde tek.

KAAN A1, metal kapak, ince, hafif ve ergonomik tasarım…

Android 7.0 Nougat işletim sistemine sahip 5.0 inç boyutundaki KAAN A1, 2.5D yuvarlatılmış ekran tasarımı ile estetik görünüm sunarken, HD IPS LCD On-Cell dokunmatik ekranı Dragontrail Glass teknolojisi ile korunuyor. 5 MP Ön ve 13 MP arka kameraya sahip KAAN A1’in, 13 MP ‘lik arka kamerasında bulunan hızlı odaklanma, HDR, çift ton flaş, sarsıntı önleme ve yüz algılama özellikleri, fotoğraf çekimini kolaylaştırıyor. Arka kısımda yer alan parmak izi sensörü ile telefon kilidini açmak ve uygulamalara erişmek oldukça güvenli ve hızlı. A1, 2 GB RAM, 16 GB dahili depolama ve SD kartla artırılabilir hafızaya sahip.

Whatsapp