Jack Wong, Meizu X8'in Xiaomi Mi 8 SE'den Daha İyi Olacağını Söyledi

Meizu'nun kurucu CEO'su Jack Wong, yakında piyasaya sunacakları Meizu X8'in Xiaomi Mi 8 SE'den Daha İyi bir akıllı telefon olacağını iddia ediyor.

Geçen hafta, Meizu kurucusu Jack Wong, Çin merkezli şirketin Meizu X8 adlı yeni bir akıllı telefon üzerinde çalıştığını açıkladı. Jack Wong, cihazın adına ek olarak, ayrıca akıllı telefonun Snapdragon 710 yonga seti tarafından desteklendiğini ve ekran içi parmak izi sensörüne sahip olmayacağını da belirtti.

Jack Wong şimdi, söz konusu akıllı telefon hakkında yeni detaylar açıklamaya devam ediyor. Wong, Meizu X8 akıllı telefonun, Snapdragon 710 yonga setine sahip ilk akıllı telefon olan Xiaomi Mi 8 SE modelinden daha iyi bir akıllı telefon olacağını iddia ediyor. 

Buna ek olarak, Meizu kurucusu Jack Wong Meizu X8'in daha geniş bir ekrana sahip olacağını da ekledi. 

Son olarak, yönetici fiyatlandırma ile ilgili bazı ipuçları verdi ve akıllı telefonun 2,000 CNY'den (305 $) daha az fiyat etiketi ile geleceğini söyledi. Xiaomi Mi 8 SE ile karşılaştırıldığında, Mi 8 SE fiyat 1,799 CNY'den (yaklaşık 275 $) başlıyor ve 1,999 CNY'ye (yaklaşık 305 $) kadar yükseliyor.

Meizu X serisinin, MX6'nın son cihazı olduğu MX serinin yerini alacağı belirtiliyor. 

Whatsapp