iTunes artık Microsoft Store üzerinden indirilebilir

Microsoft Mağazası'na ekleneceği gün merakla beklenilen iTunes isimli yazılım, bugün itibariyle artık Windows 10 S kullanıcıları tarafından da kolaylıkla indirilebilecek.

Apple markalı cihaz kullananların bilgisayarında olmaz ise olmazı olan iTunes uygulaması, Windows işletim sistemli cihazlarda kullanılmasına rağmen Microsoft Mağazası'na bir türlü eklenmemişti. Kullanıcılar büyük bir merakla bu yazılımın mağazaya ne zaman ekleneceğini merak ederken, Apple sonunda iTunes uygulamasını Microsoft'un Windows 10 uygulama mağazasına ekledi.

Apple tarafından daha önce gelen açıklama da iTunes isimli yazılımın Microsoft Store'a 2017 yılının son günlerinde ekleneceği duyurulurken, sonra herhangi bir sebep belirtilmeden bu süre ertelenmişti. Mağazada eksikliği en çok hissedilen uygulamalardan birisi olan iTunes, özellikle uygulama yüklenmesi sınırlı olan ve mağaza dışından uygulama yükleme imkanı olmayan Windows 10 S kullanıcılarının yüzünü güldürmeyi başardı.

 

Firma tarafından gerçekleştirilen açıklama da iTunes uygulamasının Windows 10'lu bilgisayarlara Microsoft Mağazası üzerinden yüklenmesi önerilirken, masaüstü uygulaması zaten cihazlarınızda yüklü ise sistem bunu otomatik olarak kaldırıyor. Eski yüklemeyi kaldırdıktan sonra uygulamayı ilk çalıştırdığınızda ayarlar sekmesine taşıyan Windows 10 işletim sistemi, uygulamanın böylece daha hızlı bir şekilde erişilip kullanılabileceğinin altını çiziyor.

Uygulamayı cihazlarınıza herhangi bir ücret ödemeden bu adresi ziyaret ederek indirebileceğinizi unutmayın.

Whatsapp