İşte Huawei P30'un Etkileyici "Super Zoom" Özelliği 

Huawei, amiral gemisi P30'un "Super Zoom" yeteneğine dikkat çeken tanıtım görselleri paylaştı.

Huawei'nin bir sonraki amiral gemisi P30 ailesi hakkında çok fazla sızıntı gündeme gelmiyor. Ancak yakın zaman önce şirketin küresel ürün pazarlama başkan yardımcısı, Huawei P30 Pro'nun Periskop tazı 10x hibrit optik zoom teknolojisine sahip bir kameraya sahip olacağını ortaya koymuştu. Çin merkezli şirket, periskopik zoom kullanılarak çekilen görüntülerin kalitesini vurgulayan yeni tanıtım görüntüleri yayınladı. 

Bu görüntülerin, Huawei P30'un yeni periskop zoom yeteneğine sahip kamerası ile çekilip çekilmesini belli değil ancak bazıları bir mobil cihaz ürünü gibi görünüyor. Ancak bazı görüntülerde özellikle belirli ayrıntılara odaklanırsanız şüpheli görünüyor. 

Huawei P30 ve P30 Pro'nun kamerası, yeni periskop sistemine ek olarak, yalnızca yazılım tarafından desteklenmeyen, aynı zamanda donanım tarafından da desteklenen gelişmiş düşük ışıkta çekim moduna sahip olacak. Gelen bilgilere göre Huawei P30 Pro'nun dört lensli, standart P30'un ise üç lensli bir arka kamera kurulumuna sahip olacağı iddia ediliyor. Huawei P30 Pro'nun ekstra kamerasının 3D ToF sensörü olacağı da gelen bilgiler arasında. Her iki cihazın da, düşük ihtimal de olsa, Balong 5000 5G modemiyle birlikte Huawei’nin Kirin 980 yonga setini kullanması bekleniyor. Her iki cihazın da pil kapasiteleri henüz belli değil ancak 40W hızlı şarj desteğine sahip olacaklarını düşünüyoruz 

Huawei P30 Serisinin, 26 Mart tarihinde Paris'te yapılacak tanıtım etkinliğinden önce resmiyet kazanması beklenen Huawei P30 Lite dahil üç farklı modelden oluşması bekleniyor. 

Whatsapp