İspanyol Üreticiden Windows 10 Mobile Telefon Geliyor

İspanyol üretici Funker, Continuum destekli yeni bir Windows 10 Mobile akıllı telefon sunma hazırlığında.

Microsoft,  akıllı telefon pazarında oluşan boşluğu üçüncü parti OEM üreticileri ile doldurmak istiyor. Bu konuda yapılan anlaşmalarla büyük ölçüde başarılı olan Microsoft'a bir destek de İspanyol üretici Funker'den geldi. Funker, hali hazırda Windows Referans Tasarımına sahip bir kaç Windows Phone akıllı telefonu piyasaya sunmuş durumda. 

İspanya merkezli üretici Funker, şimdi de Funker W6 Pro adını verdiği yeni bir orta segment Windows 10 Mobile akıllı telefonu piyasaya sunacağını açıkladı. 

Funker'in yeni Windows 10 Mobile akıllı telefonu Coship Moly PcPhone akıllı telefonda gördüğümüz aynı referans tasarıma sahip. 6 inç 1080p ekran ve Gorilla Glass cam, Qualcomm'un Snapdragon 617 yonga seti,  3GB sistem belleği,  32GB artırılabilir dahili depolama alanı 3.900 mAh batarya ve Usb Type-C bağlantı konektörü Funker W6 Pro akıllı telefonun öne çıkan özellikleri arasında yer alıyor. 

Continuum desteğine sahip olan W6 Pro, aynı zamanda 160 x 82.3 x 7.9mm boyutlara ve 176 gram ağırlığa sahip. Kamera özellikleri tarafında 13 megapiksel arka kamera ve 5 megapiksel ön kameraya sahip olan Windows 10 Mobile akıllı telefon, 4G LTE desteği de sunuyor. 

Elbette bu yeni akıllı telefonun daha yaygın olarak satışa sunulacak olması Windows 10 Mobile seven tüketiciler için olumlu, fakat  biz de biraz daha özgün tasarımlara sahip Windows 10 Mobile akıllı telefonların bir noktada pazarda yer almasını umuyoruz.

Funker W6 Pro Windows 10 Mobile akıllı telefonun henüz fiyatlandırma ve kullanılabilirlik bilgileri açıklanmadı, fakat tahminlerimize göre  300-400 Euro aralığında satışa sunulacağını düşünüyoruz. 

Whatsapp