Swiftkey Klavyeyi Kaldırdığım Zaman Kayıt Ettiğim Ayarlarım Silinir Mi?

Eğer Swiftkey Klavyeyi ilk çalıştırdığınızda ki kurulum aşamasında karşınıza gelen senkronizasyon özelliğini açmışsanız merak etmeyin uygulama artık mail adresiniz ile senkronize haldedir ve o mail üzerinden uygulamayı her kurduğunuzda bir önceki ayarlar ve sözcükleriniz geri gelecektir.

Whatsapp