Halkbank Mobil Uygulamasının Özellikleri Nelerdir?

- Yenilenen “Halkbank Mobil” ile birlikte girişlerinizi artık HızlıGir* ile güvenle yapabilirsiniz.
- Halkbank Mobil Şube ile dilediğiniz zamanda ve yerde; hesap hareketlerinizi takip edebilir, para transferi seçeneği ile EFT ve Havale işlemlerinizi gerçekleştirebilir, kredi kartı bilgilerinizi görüntüleyebilir, kredi kartı borcunuzu ve cep telefonu faturanızı ödeyebilirsiniz.
- Ana sayfada yer alan “Son İşlemlerim” bölümünden; son yaptığınız işlemleri görüntüleyebilir, Halkbank Mobil Şube’den yapmış olduğunuz işlemleri kolayca yeniden gerçekleştirebilirsiniz.
- Favori Hesap ve Favori kart uygulaması ile mobil uygulamanızın ana sayfasında dilediğiniz hesabın ve kartın bilgisi yer almasını sağlayabilirsiniz. Böylece işlemlerinizde, favori hesabınız ve favori kartınız otomatik seçilmiş olarak gelecektir.
- Ana sayfada yer alan “Hatırlatmalarım” bölümünde günlük ödemelerinizi takip edebileceğiniz gibi; “Bize Ulaşın” bölümünden görüş ve önerilerinizi bankamız ile paylaşabilirsiniz.
- Mobil Şube girişi yapmadan da, uygulama içinde yer alan “Piyasalar” bölümünden piyasa verilerini takip edebilir, en yakın Şube/ATM yeri gibi lokasyon bazlı hizmetlere ulaşabilir; ihtiyacınız halinde yol tarifi alabilirsiniz.

Whatsapp